Cítim sa sprostá

2. okt 2021

Som tretiačka na gymnáziu a v poslednej dobe mám pocit,že som strašne sprostá čo sa týka školy a učenia. Nevidím zmysel v učení sa niektorých predmetov. Taktiež sa obcas akoby nedokážem učiť. Neviem, nedokážem sa sústrediť. Neobsedím dlho nad učením. Veľa predmetov mi nejde. Napríklad taká matika a chémia. Ostatné sa učím lebo musím. A biflovat sa pre mna nemá zmysel. Ale zas na jednej strane nemám pocit,že som sprostá. Len sa citim sprostá v škole.
#

martinq54
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
savmebej
2. okt 2021

nie si sprosta, nie len na strednej ale aj na zakladnej sa ucia deti kopec zbytocnych hovadin, na strednej este podrobnejsie.

gdpr
2. okt 2021

Určite nie si sprostá ja tiež som na gymnáziu nevidela zmysel prečo sa mám učiť niektoré predmety a doteraz mi ich nie je treba a nikdy okrem písomky som znalosti z nich nevyužila... Jednoducho o rok budeš mať len predmety, ktoré ťa najviac bavia alebo sa ti najľahšie učia (pravdepodobne okrem SJ a AJ, ktoré sú myslím, povinné) a potom buď sa zamestnáš alebo pôjdeš študovať niečo, čo ťa bude baviť a potom aj to učenie bude o inom.

elementissa
2. okt 2021

Neboj, je to len obdobie ;)

sandrika1986
2. okt 2021

Hlavu hore...to zvládneš 🙂

jana_eyre_2
2. okt 2021

To úplne poznám.. tak som sa cítila celú skolu, či už základnú alebo strednú.. aj keď som sa snažila, cítila som sa sprostá.. som rada že to už mám úspešne za sebou..
Držím palce aby škola išla hladko.. je ešte len začiatok roka, možno sa len potrebuješ do toho dostať a pôjde to ľahšie..

chupakabra
2. okt 2021

Nie si sprostá len sa učíte sprostosti, o ktorých si si vedomá , že v živote neuvyuzijes.

brumbrumbrum
2. okt 2021

Ale prosím ťa 😅 myslím,že v takejto situácii bola väčšina z nás. Proste každý človek má talent na niečo ine- matika, šport, biológia atď. Tiež som bola na gympli, a mala som pocit,že je niečo so mnou zle, ale proste hovorím, jazdy má hlavu na niečo iné, to vôbec neznamená,že si sprostá.
Polovicu máš za sebou, ta druhá prejde tak rýchlo,že ani sa nenazdas a budeš vonku z gymplu 😁

oktoberka
2. okt 2021

No,vlastne je "dobre",že sa tak cítiš.
A keď sa tak cítiš,rozhodne nebudeš hlúpa.
Pretože poväčšine ti,čo sú najhlupejsi si o sebe myslia opak.
Veľkí ľudia vždy o sebe pochybovali,😉

autor
2. okt 2021

@oktoberka ❤️

romanadam1626
1. dec 2023

@oktoberka 🥰