icon

Trenčianska univerzita - externé štúdium

xadriana
27. aug 2020

Prosím Vás je tu niekto kto chodí externe na Trenčiansku univerzitu , ľudské zdroje a personálny manažment? Chcem sa opýtať aké sú tam predmety a či je tam cudzí jazyk..
Ďakujem

buzolka
9. aug 2023

@katren prosím ťa, chodí sa aj naďalej len soboty, alebo keď sa zmenila dĺžka štúdia na 3 roky pridali aj piatky? Ďakujem

lenca_09
10. jan 2024

@buzolka ahoj, našla som teraz konverzáciu. Ak ťa niečo k VŠ ešte zaujíma kľudne mi napíš správu

luciakima
25. máj 2024

@lenca_09 Ahoj, podala som si prihlasku na tuto skolu ale nikde som nenasla kedy su prednasky, ci iba v sobotu alebo aj piatok. A ak mozem poprosit o infosky o com kolvek co ti napadne a pride dolezite 🙂 budem vdacnaaa 🙂

lenca_09
26. máj 2024

@luciakima ahoj denné alebo externé štúdium? Môžeš mi napísať aj správu ak máš toho viac

aduuuuskaa
5. jún 2024

@katren Ahojte študoval tu niekto alebo študuje aj Externé štúdium Ing. Ako často sa chodí do školy? Dá sa štúdium zvládnuť popri práci a dieťati ? Pozerala som že su tam povinne voliteľne predmety v anglickom jazyku musím si ich zvoliť ? nerada by som študovala v AJ, Ďakujem za informácie pretože na štúdium by som musela dochádzať a keby bolo študium piatky aj soboty bolo by to dosť náročné na dochádzanie Ďakujem za všetky odpovede

lenca_09
5. jún 2024

@aduuuuskaa ja mám dve deti do 6r, manžela nonstop preč a veru dá sa to. Externe sa chodi soboty, nie každú. Záleží aký je predmet. Systém jedna sobota - jeden predmet. Je ich 6-7 na semester. Čo sa týka vzdialenosti chodia aj baby s DK, ZA, Senec atď. V AJ si nemusíš vybrať predmety, vyberieš si iné PVP aby ti sedel počet kreditov na semester. Sú PP povinne predmety, PVP povinne voliteľné a VP výberové predmety.

aduuuuskaa
5. jún 2024

@lenca_09 Ďakujem krásne za odpoveď 🙂 rozhodla som sa pokračovať ďalej tak zvažujem, ktorú školu si vybrať a som rada že len v soboty lebo cestovať aj v piatok aj sobotu by nebolo nič pre mňa.

magg424
2. sep 2024

@lenca_09 ahoj, prosím v ktorom si ročníku práve ? som prvačka na Ing. ext.a chcela by som sa dostať do FB skupiny ( alebo inej kde budú spolužiaci. Nekončila som však Bc tento rok ale mnoho rokov predtým. Ďakujem za pomoc

magg424
2. sep 2024

@katren ahoj, prosím v ktorom si ročníku práve ? som prvačka na Ing. ext.a chcela by som sa dostať do FB skupiny ( alebo inej kde budú spolužiaci. Nekončila som však Bc tento rok ale mnoho rokov predtým. Ďakujem za pomoc

lenca_09
3. sep 2024

@magg424 ahoj, ja som teraz v druhom na Ing. Do skupiny ťa pridajú potom spolužiaci v škole. My sme si tiež vytvorili prv skupinu čo sme sa nejak našli cez Ais a zbytočne lebo mali už zabehnutú a pridali nás tam, keď sme sa stretli v sobotu prvý deň.
Ja mám medzi Bc a Ing 12 rokov takze to je jedno, resp nehrá to žiadnu rolu

mm87245
3. sep 2024

@lenca_09 môžem sa prosím opýtať čo ťa viedlo k Ing po 12rokoch? 🙂

lenca_09
3. sep 2024

@mm87245 v podstate, že s Bc bez praxe s dvomi deťmi na krku keď mám chlapa nonstop preč si ťažko vieš nájsť prácu aby korešpondovala s materskou školu a so školou detí. Hlavne to, nerobiť niekde víkendy ako predavačka, dlhy/krátky týždeň ale vo ,,svete kancelárií” mať o 15:00 padla. Ja som po Bc nerobila v odbore

Mám teraz asi 19 spolužiakov, ktorí sa vrátili do lavíc po vyše 10 rokov + takže aj ten tlak od zamestnávateľa tu je

mm87245
3. sep 2024

@lenca_09 ďakujem za odpoveď. Ja som skončila teraz Bc. Nechystám sa na Ing. Neviem sa zamestnať v obore ako píšeš, takže Ing. by mi bolo na nič. Keby som nastúpila niekde do kanclu, tak si dám externe Ing. tiež. Ale takto...🫤 Veď mne sa neozvu ani z obchodu nieto z firmy na personálne. 🙄 Ja môžem robiť hocikedy, deti sú už väčšie a aj tak nič... Myslela som si, že dostať sa k obyčajnej administratíve mi pomôže prvý stupeň VŠ, ale ani náhodou to nevidím reálne.

lenca_09
3. sep 2024

@mm87245 ja si hovorím, že už len rok nejako vydržať napísať diplomovku. Doma mám prváčika a dvojročnú slečnu. Manžel pracovne stále preč … a snáď to uplatnenie príde.
Len nás teraz zarazilo máme povinný predmet v AJ alebo RJ a povinnú prax. Takže si treba nájsť podnik, firmu, čokoľvek a možno je to taký podnet si nájsť prácu už skrz tú prax.

magg424
3. sep 2024

@lenca_09 ja mam medzi bc. A Ing 14 rokov ;) ale ja mam dokonceny druhy stupen inde, ten som si spravila po bc hned ale teraz si chcem dokoncit aj toto. Ako to vnimas po tolkych rokov a s detmi a rodinou ? Da sa to ? Zvladnem to ? A teda dakujem za info ze ma pridaju, len som chcela to troch urychlit, asi prave na prvej prednaske nebudem kedze sme na dovci v tom termine tak som chcela mat prehlad

magg424
3. sep 2024

@lenca_09 a teda na ten predmet v anglictine som sa chcela spytat, ze ci teda to beru tak velmi prisne? A ako to bude s praxou, co budes po praxi vypracovavat nejaku prezentaciu ? No zvedava som

mm87245
3. sep 2024

@lenca_09 my sme mali manažment v Aj povinné voliteľný. My sme mali vypracovať v skupine prezentáciu na daný produkt, značku. Ohodnotil to iný učiteľ ako mal 😅 čistá komedia. Mali sme to hotové za den... Ale ja som bola ISP denne.🙂 Ja som bakalárku dala, ale na diplomovku sa necítim.😅
Prax sme mali aj my povinnú 4tyzdne. Ale ja som bola na Obecnom úrade a nič moc teda.😒

lenca_09
4. sep 2024

@magg424 vôbec neviem, ja som v cudzom jazyku doposiaľ nič nemala. Neviem či nás podelia podľa úrovne … prax má byť v trvaní 90hodín, možno to zmenia a vypracováva sa správa/práca z toho. Viac neviem, začiatok výuky sa posunul na 30.9, ešte nemáme ani rozvrh.

magg424
4. sep 2024

@lenca_09 fakt sa posunul zaciatok , to je super , to teda stiham aspon prvu prednasku,uz budeme doma,vdaka za info

luciakima
5. sep 2024

prosim vas co to znamena pre externistov ? Prva vyucovacia sobota bude teda az 5.10. ?

abc987
16. sep 2024

Ahojte. Nemáte niekto na predaj skriptá? Ja budem externe študovať na TN UNI - FSEV ľudské zdroje a personálny manažment - I. stupeň, 1. ročník.
Informatika, Matematika, Všeobecná ekonomická teória, Bezpečnosť pri práci, Manažment, Anglický jazyk I., aj II., Psychológia, Mikroekonómia, Štatistika, Informačné a komunikačné technológie, Podnikové hospodárstvo, Sociológia, Základy práva

ja.nu.la
17. sep 2024

@luciakima ahoj. Aj ja som sa prihlásila. Budeme spolužiačky?

ja.nu.la
17. sep 2024

@abc987 ahoj externé? Ja idem externe, budeme spolužiačky?

mm87245
17. sep 2024

@abc987 Mám asi dve knihy na predaj VET a PH a nejaké poznámky ...hlavne matiku 😃

luciakima
18. sep 2024

@ja.nu.la Ahoj ;) ano, asi budeme 🙂 len mam z toho chaos. Kedy zaciname ?

abc987
18. sep 2024

@mm87245 Ahoj. Kúpim, aj poznámky.

abc987
18. sep 2024

@ja.nu.la Ahoj, áno. Som rada, že spoznám niekoho s kým budem asi v krúžku. 👍

vveronika8
20. sep 2024

Ahojte 🙂 viete mi povedať kedy sa na Ing stupni LZPM vyberá téma na diplomovku? A z akých predmetov sú štátnice? 🙂

ja.nu.la
20. sep 2024

@mm87245 ahoj prosím ťa. A od spolužiakov by si nemohla zohnať. Zháňam aj ja. Ďakujem

silviaaa21
20. sep 2024

@vveronika8 ja som mala este 3-rocne ing externe studium a pracu sme si vyberali pocas zimneho semestra v 2.rocniku. V letnom semestri uz bol predmet diplomova praca. Statnice bola uz len obhajoba diplomovky, bez skusok