icon

Učenie jazykov cez MakesYouFluent

vanessa22
18. mar 2025

Zdravím, je tu niekto, kto sa učí cudzí jazyk na stránke https://makesyoufluent.com/ ????
Na YouTube mi to vyskakuje v reklame. Keď som na to klikla, zdalo sa mi všetko super, až na tú cenu, napriek tomu, že vám (údajne) vytvoria umelou inteligenciou bota, ktorý s vami hovorí v požadovanom jazyku. Cena kurzu je totiž strašne nízka: 0,27 dolárov za 6 mesačný kurz.
Kto máte skúsenosti s touto stránkou alebo rovno s kurzom: sem s nimi! Ďakujem za každú radu, skúsenosť.
Nechcem totiž naletieť podvodníkom, ktorí sa môžu ľahko dostať k môjmu bankovému účtu a vybieliť ho. Teraz je takých ako maku!

cheeta
18. mar 2025

- zaujíma ma to, preto píšem

sticker
vanessa22
autor
19. mar 2025

@vanessa22 Tak som sa doklikala k nejakej normálnejšej info, ...takže, tých 0,27 dolárov je len za deň (dobrý reklamný ťah!). Teda mesačný poplatok je 39,90 dolárov. Ak máte kurz na 6 mesiacov, tak každý mesiac si zaúčtujú 39,90. Záleží tiež na tom, aké "šťastie" si zatočíte na kolese šťastia. Mne tam vytočilo 70% zľavu, no aj tak 40 dolárov (nie Eur!) sa mi zdá dosť. Chýba mi tu demo alebo aspoň nejaká skúšobná verzia, keďže fakt netuším ako to funguje. Len tak vypáliť 239,40 dolárov ! (treba počítať s menovým kurzom), sa mi zdá pomerne dosť. Kto však chce vyskúšať, nech vyskúša. Mne sa to nepáči už len preto, že neponúkajú skúšobnú verziu...
A to je výber "rodného jazyka" len čeština. Žiadna slovenčina!

domi235
25. mar 2025

@vanessa22 al sa chcete ucit rozpravat mozete si zaplatit kubivu english apku kde je to zabavne spravene moj nazor alebo chat gpt 22 dolarov mesacne ale sama si budes musiet pripravit to co budes chciet kecat s umelou inteligenciou …