Učenie jazykov cez MakesYouFluent
Zdravím, je tu niekto, kto sa učí cudzí jazyk na stránke https://makesyoufluent.com/ ????
Na YouTube mi to vyskakuje v reklame. Keď som na to klikla, zdalo sa mi všetko super, až na tú cenu, napriek tomu, že vám (údajne) vytvoria umelou inteligenciou bota, ktorý s vami hovorí v požadovanom jazyku. Cena kurzu je totiž strašne nízka: 0,27 dolárov za 6 mesačný kurz.
Kto máte skúsenosti s touto stránkou alebo rovno s kurzom: sem s nimi! Ďakujem za každú radu, skúsenosť.
Nechcem totiž naletieť podvodníkom, ktorí sa môžu ľahko dostať k môjmu bankovému účtu a vybieliť ho. Teraz je takých ako maku!
@vanessa22 Tak som sa doklikala k nejakej normálnejšej info, ...takže, tých 0,27 dolárov je len za deň (dobrý reklamný ťah!). Teda mesačný poplatok je 39,90 dolárov. Ak máte kurz na 6 mesiacov, tak každý mesiac si zaúčtujú 39,90. Záleží tiež na tom, aké "šťastie" si zatočíte na kolese šťastia. Mne tam vytočilo 70% zľavu, no aj tak 40 dolárov (nie Eur!) sa mi zdá dosť. Chýba mi tu demo alebo aspoň nejaká skúšobná verzia, keďže fakt netuším ako to funguje. Len tak vypáliť 239,40 dolárov ! (treba počítať s menovým kurzom), sa mi zdá pomerne dosť. Kto však chce vyskúšať, nech vyskúša. Mne sa to nepáči už len preto, že neponúkajú skúšobnú verziu...
A to je výber "rodného jazyka" len čeština. Žiadna slovenčina!

- zaujíma ma to, preto píšem