Učenie sa na výške - externé štúdium
Ahojte. Prosím vás, ti co navštevujete vš, konkrétne externe štúdium, tak ako sa učíte? Učíte sa priebežne celý semester alebo iba počas skúškového obdobia?. Keď som bola bezdetna, pracovala som a chodila externe na výšku,tak som sa ucievala iba počas skúškového a veruže to bolo o hubu, keďže som nestíhala a skúšky nedávala. No a teraz keď už mám dieťa, tak si nebudem môcť dovoliť učiť sa iba počas skúškového, ale priebežne a počas skúškového, iba zhrnúť učivo. Ako to máte vy a ako vám to vyhovuje? Diki
Vždy tak 2 dni až tyždeň pred skuškou, podľa náročnosti 🤷♀️ A na štatnice asi mesiac .... ale tak ja mám pocit ze sa najlepsie učím ked si veci zapisujem takže vela mi ostalo v hlave už len z pisania poznamok na prednaskach🤔 co som nebola na prednaske a mala som poznámky od spoluziakov to mi trvalo ucenie dlhsie
Každý je v tomto asi inak. Ja aj muž sme obaja študovali externé. Ja som vtedy deti nemala, pracovala som a pár dní pred skúškou tak ako hovoríš masaker. Len tie prednášky sme nemali pravidelne, len Max 2-3 čiže takto som to riešila. Manžel študoval už keď sme mali dcéru, došiel o 3domov a išiel na poschodie a došiel dole len na večeru. On je maďarskej národnosti, učil sa v slovenčine, čiže "len prečítať" mu to nestacilo
ja chcem ísť na druhú vš externe, tiež ma zaujíma, ako sa učiť...

Počas skuskoveho,ja osobne som si priebežne robila poznámky, čítala si učivo ale polroka by som ho v hlave neudržala. 🙂