UKF pedagogická Nitra
Ahojte, je tu prosim Vas niekto, kto studuje alebo studoval na Vysokej skole UKF pedag.v Nitre? Rozhodujem sa medzi touto a Vysokou skolou pedagogickou v Trnave. Na obe skoly som prijata ( externe studium). Je to velmi tazke? Za vsetky reakcie vopred dakujem 🙂
@lella11 ahojte baby mam na vás otázku veľmi zvažujem splniť si sen a pracovať z deťmi. Ako hodnotíte externú pedagogickú školu. Momentálne som na materskej a rozmýšľam ze o rok skúsim šťastie. Obávam sa hlavne gramatiky aj na maturite som mala za ňu 2 zo slovenského jazyka. A veľmi ma zaujíma či je tam dosť báb okolo 40 rokov.
@hhens ja študujem teraz prvý ročník
Dievčatá druháčky, vedeli by ste mi prosim povedať, co vsetko vyžaduje na ustnej z predmetu teória predskolskej a školskej výchovy?
Ahojte je tu niekto kto si dal prihlášku tento rok?
@22katerinka ja akurat vypisujem...ty si si dala?
@22katerinka ja 🙂
@slamkasalamka aj ja som si dala 🙂
odkiaľ ste dievčatá? čo pozerám tak majú podaných 365 prihlášok a berú 60 🙂) no bude to veselé.
@slamkasalamka aj nas rocnik to cca takto bolo.
Ahojte už ich vyše 370 takže tomu nedávam veľkú šancu bývam pri Nr
@slamkasalamka áno dala ale moc tomu šancu nedávam veľký záujem je evidentne
@kaktusik007
@kaktusik007 aký ročník študuješ?
@22katerinka druhy rok, stvrty semester 🙂 uz sa psychicky pripravujem na pisanie bakalarky, temy uz su davno zadane
@kaktusik007 držím palce a dá sa to zvládnuť? Máš deti pracuješ?
@22katerinka tak nejak fungujem 🙂 decka su uz relativne samostatne, museli dospiet a naucit sa varit jednoduche jedla, ked som v sobotu v skole. Pocas skuskoveho radsej nikoho k nam nevolam, lebo mame ako po vybuchu - proste je to o prioritach a vyupratovany byt prioritou nie je. Co sa tyka prace, ako ma prijali na UKF som si nasla pracu v skolstve uz, takze je to vyrazne lepsie - v minulej praci by som to nedavala ani nahodou, tam som tahala vikendy, sviatky... to bola praca nezlucitelna s vysokoskolskym studiom. A tu mi zamestnavatel sam da 5 dni do roka volno na studium, takze z tohto pohladu super. A aj to, ze fakt najneskor o 14 som doma, ak neratam porady, skolske akcie ci suplovanie v SKD ked je treba.
@kaktusik007 držím palce nech sa darí uvidíme ako to bude tento rok
@kaktusik007 prednasky vraj su v nitre piatky a soboty. Ako riesis tie piatky pls s pracou? Beries si dovolenky?
@slamkasalamka 5 dni mam na studium od zamestnavatela, potom si beriem bud nahradne volno alebo dovolenku. Nemam ako inak.
vyucovanie je podla rozvrhu, tento semester to mam 4 soboty a 5 piatkov. Minuly rok som si napriklad volitelne predmety davala vyslovene podla toho, ktory sa vyucoval v sobotu - ten mal proste prednost. Lenze ano, aj povinne predmety su v piatky a tam proste musis. Ale da sa to zosuladit. S pracou v skolstve urcite.
@kaktusik007 dakujem 👍
Nakoniec 412 prihlášok paráda 🥺
@22katerinka nuž....ešte je potom možno cesta DPŠ...ak by toto nevyšlo
@slamkasalamka kde sa tam dá ísť najbližšie asi Ba či sa mýlim?
@slamkasalamka DPŠ nie je štúdium pre tých čo už študovali na VŠ?
Neviete prosím kedy cca dajú vedieť či sme prijatý alebo nie?
@22katerinka ano dps je pre teba ak mas uz VS neucitelskeho smeru
Ahojte už sú výsledky ako ste dopadli?
@22katerinka kde to najdem prosim? Mne stale pri prihlaske ukazuje len ze preklopena…
@22katerinka uz to vidiim 🙂 prijata

@maru1453 tak to v pohode . Snaž sa napísať to iba , čo sa pýta v tých otázkach