icon

UKF pedagogická Nitra

lella11
15. máj 2022

Ahojte, je tu prosim Vas niekto, kto studuje alebo studoval na Vysokej skole UKF pedag.v Nitre? Rozhodujem sa medzi touto a Vysokou skolou pedagogickou v Trnave. Na obe skoly som prijata ( externe studium). Je to velmi tazke? Za vsetky reakcie vopred dakujem 🙂

catlyn
13. jún 2022

@ninusa221 Ja sa nehnavam, ale sa zaroven pytam, aka je motivacia tychto ludi, ist studovat. Mam sama par odpovedi, ale netrufam si ich tu napisat a nepravom obvinit z vypocitavosti alebo prospecharstva. Hoci momentalne su to vlastnosti, ktore sa v dnesnej spolocnosti pokladaju za pozitivne - ale o tom tato diskusia nie je. Pekny den.

misinuska
Autor odpoveď zmazal
misinuska
23. jún 2022

Ahojte tiež idem na predškolskú elementárnu pedagogiku 🙂 Tak sa vidíme..

clavularia
28. jún 2022

@dzanis147 Ahoj, tak to budeme spolužiačky. 😊 Ja tiež verím, že to zvládneme. Z akého si okresu ak sa smiem spýtať?

dzanis147
28. jún 2022

@clavularia ja som z okresu poltár 🙂 a urcite to zvladneme 🙂 aspon ja idem si za snom takze budem makat ako sa da 🙂

clavularia
28. jún 2022

@dzanis147 Ja presne to isté aj keď som sa moc s podporou od okolia nestretla...držím palce a v septembri sa vidíme. 😊👍

dzanis147
28. jún 2022

@clavularia sme na tom rovnako...aj mna nepriamo odradzali od tohto predmetu, ale viem,ze ma to naplna a v tom odbore sa chcem najst 🙂 jasne vidime sa 🙂 ved sa urcite skontaktujeme este ☺️

zabka1987
3. júl 2022

Ahojte , aj ja som prijatá na predškolskú a elementárnu pedagogiku . Ja sa veľmi teším 🥰 niekto z okresu Levice ?

susan012
15. júl 2022

@lella11 odkiaľ si? Uz sa teším.

lella11
autor
17. júl 2022

@susan012 … ja som BA 🙂

lubka0412
25. júl 2022

@clavularia tiež tam nastupujem od septembra, tak sa vidíme 🙂

clavularia
25. júl 2022

@lubka0412 super, teším sa.

nakupujemorava
30. júl 2022

Ahojte, žienky. Práve som natrafila na toto fórum, aj som sa potešila. Totiž tiež premýšľam o UKF, len ešte neviem či tú predš, a elem. ped., alebo nad učiteľstvo prakt. výchovy. Čo si myslíte o tomto? Vie niekto ako prebieha externé štúdium, konkrétne v ktoré dni sa vyučuje a ako dlho? Tiež mám obavy zo štúdia, ale chcem niečo v živote dosiahnuť a toto by ma fest bavilo, odmalička túžim robiť niečo učiteľské 🙂 Som z Oravy, čiže 3 hod cesty, mám dve malé detičky, takže hlavne kvôli tomuto sa obávam, či to budem stíhať a zvládať hlavne. Vy už ste všetky prijaté? Ďakujem vám

amelia0511
31. júl 2022

@nakupujemorava Ahoj ja som na tom podobne ako ty..ale trosku neskoro mi to napadlo, zeby som si podala prihlasku uz tento rok..ale videla som ,ze este do 10. augusta da sa podat na to prakticke ucitelstvo....inde uz urcite naplnili..a ani neviem, ze s tymto odborom, kde presne sa da uplatnit...ty si si podavala na nieco?

nakupujemorava
1. aug 2022

@amelia0511 Ahojky, práveže ešte som nepodávala, už som si všimla, že vlastne na tú PEP sa už nedá, takže neviem teraz. Ja stále dúmem nad tým....

susan012
3. sep 2022

Kto ide do Nitry študovať externe na PEP?

misinuska
3. sep 2022

@susan012 Ja 🙂

elenitus
13. sep 2022

@erika1811 prosím ťa to je na 4 roky ( Bc externé ) ?
Už asi nie je možný zápis už je asi neskoro

erika1811
13. sep 2022

@elenitus ahoj ano 4 roky a zapis uz bol v piatok.ai prijata?

elenitus
13. sep 2022

@erika1811 nestihla som . Čiže asi až budúci rok

nakupujemorava
15. sep 2022

Ahojte, baby. Kamarátka mi hovorila, že od šk. r. 23/24 sa menia podmienky ext. štúdia a to konkrétne dĺžka štúdia. Mali by to znova vrátiť na 3 roky. Teda Bc externe tri roky, Mgr 2r. Ale tiež to asi bude záležať od konkrétnych škôl a ako postihaju dovtedy poupravovať rozvrhy a tak. Takže uvidíme.

drakaria
15. sep 2022

@lella11 trošku keď tomu venuješ čas tak sa to dá ...chodila som aj na iný odbor a to bol oproti UKF pedagogike masaker ...priprav sa hlavne na veľa portfólií a rôznych prác ..

zabka1987
15. sep 2022

@nakupujemorava myslíš ,že to ešte tento školský rok prerobia ?

nakupujemorava
15. sep 2022

@zabka1987 tento rok nie. Vraj až ten ďalší nasledujúci.

zabka1987
15. sep 2022

@nakupujemorava inak to hovoria už minimum 2roky ,tak ktovie .

ona12
23. dec 2022

ahojte,ako ide studium?

ona12
23. dec 2022

@dzanis147 Ahoj,ako sa ti paci študium špecialnej pedagogiky ? Študuješ externe?

clavularia
24. dec 2022

@ona12 Ahoj, štúdium ide fajn. Zaujíma ťa niečo konkrétne?

dzanis147
28. dec 2022

@ona12 studium je dobre 🙂 a ano studujem externe 🙂

ona12
31. dec 2022

@clavularia zaujima ma studium celkovo.Ako casto chodievas do skoly.Mate vyucovanie v piatky?