UKF pedagogická Nitra
Ahojte, je tu prosim Vas niekto, kto studuje alebo studoval na Vysokej skole UKF pedag.v Nitre? Rozhodujem sa medzi touto a Vysokou skolou pedagogickou v Trnave. Na obe skoly som prijata ( externe studium). Je to velmi tazke? Za vsetky reakcie vopred dakujem 🙂
@ona12 konkrétne nám to vychádzalo v zimnom semestri na každý víkend ale niekedy sme mali prednášky piatky aj soboty niekedy len piatok a niekedy len sobotu a keď sme nemali prednášku tak sme mali v tom čase naplanované písomky ale to až teraz posledné mesiace.
Na PF UKF som končil pred 14 rokmi a nezdalo sa mi to až taká brnkačka, možno práve preto mi tá škola niečo dala a často čerpám z toho dodnes.
matematika je aj na tej specialnej pedagogike?
@ona12 na špeciálnej pedagogike, manažmente vzdelávania a vychovávateľstve sa matematika nevyučuje. Špeciálna pedagogika samostatne sa už študovať na UKF nedá, spojilo sa to v tomto troj-odbore.
@eeevkaaa no uplne lahke to teda nieje.je toho vela hlavne tie skusky vsetky.z kazdeho predmetu(teraz 5) je pisomka skuska alebo test a psychologia,pedagogika a predskolska pedagogika su asi vyse 100stranove poznamky z coho sa treba ucit.a najlepsie je ze ucitelia asi skusaju podla toho ako sa zobudia.raz su uplne v pohode a inokedy trapia cloveka dost.popri robote detoch a domacnosti nieje tolko casu na tu pripravu kolko by som potrebovala.ja osobne mam zatial 2 skusky jednu na prvy pokus jednu na druhy a vcera som zasa jednu nespravila.ale kezdy to ma inak.v letnom semestri ma caka 10 predmetov a to som este len zvedava ze co to bude :D kazdopadne podla mna vyskusat treba a ak nahodou zistis ze to naozaj nepojde tak svet sa nezruti.erika
Ahojte. Neviete mi poradiť ako prebieha predskolska pedagogika pisomne skusky. Da Vam 1 tému a mate sa rozpísať?
Ahojte baby, ja tiež rozmýšľam že si tento rok podám prihlášku, ako to zvládate? Konkrétne ma zaujíma predškolská pedagogika
Ahojte, je niekto z vás tak, že išiel na PEP ale strednú školu nemal pedagogicku? Dá sa to zvládnuť aj tak, že mám inú strednú školu? Dakujem
@1703michaela ano samozrejme ja mam gympel
@erika1811 Dakujem za odpoved. a môžem sa ešte opýtať, že či tam máte aj povinne anglicky jazyk?
@1703michaela myslim ze v jednom semesteri je a da sa vybrat uroven 1 alebo 2.ale pochybujem ze to bude nejak velmi narocne.lebo moze byt aj taky student co v zivote anglictinu nevidel.
@nakupujemorava Ahoj začali si študovať???
Ahojte sú tu dievčatá , ktoré ste si už podali prihlášku na pedagogicku?? A prosím tie co už studujete externé robili ste skúšky na prijímačky???
Aj mna zaujímajú prijímačky. Chcem poslať prihlášku na externé. Ale neviem čo s tými prijmačkami. Keďže som strednú nemala pedagogicku a zmaturovala som už pred 7rokmi 🙈Takze úprimne neviem či by som tam niečo vedela
@1703michaela ja tiež pred 6rokmi som maturovala, aj to už tehotná :D
@1703michaela
@kyra3 dievčatá a čo by ste chceli študovať ja som nakoniec poslala prihlášku do BA predškolská a elementárna, externé len neviem neviem no berú 100 , chcela som aj BB tam berú 30 a to ešte skúšky tiež by som to asi neviem neviem ako zvládla 🤣🤣
@1703michaela ze maturita az sedem rokov dozadu.... co ja by som za to dala!!!! to fakt sa nemusis bat, ja som po maturite 25 rokov.... ja mam z prijimaciek iny stres 🤣🤣🤣🤣
@adka1711 nooo ja som tak čítala, že v Ba na Komenského ak si dobre pamätám je to najťažšie. BB neviem.. ja by som potrebovala reálne vedieť, že z čoho sú prijímačky na UKF. Lebo som počula, že z občianskej. Ale neviem či je to pravda. Ale občiansku som mala na základnej 😃
@erika1811 dobrý deň, minule ste mi odpovedali na otázky. Môžem sa ešte opýtať, že aké sú tam prijímačky? Ďakujem

@dzanis147 studujes elementarnu alebo specialnu.Ja momentalne robim asistentku v skole ,len si musim dorobit VŠ a to uz rozmyslam ci elementarnu alebo specialnu.Vraj na tej elementarnej je dost tazka matematika.Nevies?