UKF pedagogická Nitra
Ahojte, je tu prosim Vas niekto, kto studuje alebo studoval na Vysokej skole UKF pedag.v Nitre? Rozhodujem sa medzi touto a Vysokou skolou pedagogickou v Trnave. Na obe skoly som prijata ( externe studium). Je to velmi tazke? Za vsetky reakcie vopred dakujem 🙂
@clavularia ste tam externe? Mna prijali na PEP externe a mám trochu obavy. máte tam aj povinný plavecký alebo niečo take? Spev či hudobný nástroj? Neviem si to veľmi predstaviť. Dakujem za odpoved.
@1703michaela ja som na špecke a zatiaľ sme nemali nič spomínané neviem ako je to na pep ale ešte pred vyučovaním budete mať online inštruktáž a tam vám všetko vysvetlia...netreba dopredu chytať paniku...pokiaľ viem tak pep to mali jednoduchšie ako my.
@kyra3 na špecke matematika vôbec nieje je tam cudzí jazyk ale ja som napríklad bola úplný začiatočník a zvládla som to v pohode.
@clavularia super. Dakujem pekne za info 😊
Mám dvoch bakalárov (SPV a PEP) v Trnave a jedno magisterské štúdium (UPV) v Nitre. Nitra mi prišla ľahšia ale Trnava mi dala oveľa viac, ľutovala som že som do NR prestúpila.
dievcata, prosim o pomoc... robim si elektronicky zapis, idem prvy rok externe specialnu pedagogiku.... a sa mi stalo ze jeden predmet - povinny a jeden povinne volitelny mam v tych istych casoch a v tom istom datume.... . To asi v poriadku nebude, ze?
@clavularia
@misinuska
@kaktusik007 pred začiatkom výučby budete mať online stretnutie aj so študijnou a tá vám presne povie aké predmety máte mať. Treba sa držať odporučaného študijného plánu je tam písané pre ktorý ročník je ktorý predmet vhodný. Mne sa nestalo aby som si v prvom ročníku dala nejaký predmet ktorý sa mi križoval s iným takže áno v poriadku to zrejme nieje.
@clavularia no ved predmety povinne zo zimy a potom povinne volitelne...
inak, niektore tie predmety maju vyucovanie ze utorok rano 8 - 12 hod, dalsie v stredu poobede 16:00 - 19:00 a to mi tiez nepride v poriadku.... a je to vsetko externe studium
@kaktusik007 ja idem na PEP externe prvý rok. K tomu zapisu som sa ešte nedostala. Ale už teraz mám z toho obavy. Dúfam že keď budeme externe tak budeme v sobotu. Poprípade v piatok popoludní. Inak nemám šancu odísť od detí. Keď som sa prihlásila na ich stránku a pozerala tie info čo sú tam napísané o predmetoch tak som v tom mala riadny chaos.
@1703michaela no prednasky my mame aj v piatky, konkretne su to tri piatky za cely semester a je to teda na cely den - 8:15 - 15:45.
osobne nerozumiem, preco by sa nemohlo potiahnut uz do vecera, ked v skole budeme, a musi sa to davat na tie piatky...
cize spolu so zapisom potrebujem 4 piatky volno z prace....
@kaktusik007 odkiaľ vieš kedy budeš mat prednášky? Keď si dávala elektronicky zápis tak ti to ukázalo? Lebo ja som ešte nič konkrétne nenašla.
@1703michaela hrabala som sa v tom ich systeme, a po pridani predmetov som mohla klik ze vybrat a zapisat sa, a potom mi to v casti rozvrh vygenerovalo presny rozvrh - datumy s casmi... ale teda to uz musis mat predmet vybraty a odklepnute ze sa nan hlasis
ako som pozerala, kym neodklepnem ze zapisat konecnu verziu tak to mozem este upravovat a maxat si predmety --- zrusila som si tak anglictinu, ta bola utorky 🤦♀️
@kaktusik007 Ohh, vidím že je to komplikovanejšie ako som si myslela. Myslela som že pre extrémistov bude určené čo je v piatky a soboty a vybavené. Ale písali tu nejake dievčatá, že po zápise v septembri budeme mat nejakú inštruktáž k tomu celému. Tak asi počkám nato. Aby som bola v obraze.
@1703michaela len na zapis 08.09. ja mam napisane ze mam doniest vytlaceny a podpisany zapisny listok 🤷🏼♀️ a to bez nahodenia predmetov do toho ich systemu nespravis...
@kaktusik007 Noo aj ja mám tak isto napísané. Takze to budem musieť urobiť aj ja. Tak si k tomu budem musieť sadnúť. Dakujem za info.
@kaktusik007 treba dávať pozor na to aby ste sa neprihlásili na termíny ktoré nniesú pre externistov. Vy mate svoj špecifický kód a výučba je iba piatky a soboty. My sme mali niekedy vyučovanie aj 7:30 ten čas je v poriadku ale po obede sme vyučovanie v prváku nemali teraz máme jeden predmet pri ktorom máme v ten istý deň začiatok 8:15 aj 12:00.
@kaktusik007 netreba nosiť nič vytlačené . Treba doniesť len overené maturitné - kópiu ,ak si neposlala v prihláške , nič iné .
@zabka1987 prišiel nám list s pokynmi čo treba. A je tam že vytlačený zapisny list podpísaný, maturitné vysvedčenie overené, rodný a sobášny list k nahliadnutiu
@1703michaela inak... sobasny neviem kde mam 🤷🏼♀️ ja sa uz preukazujem rozsudkom o rozvode 🤪 a uprimne svoj rodny list som tiez uz mala v rukach roku Pana.... ty brdo, stara som 🤣🤣🤣
@kaktusik007 nooo aj ja to musím pohľadať všetko 😅 nemám tušenie kde sú 😄
@1703michaela však aj minulý rok to poslali 😂 ale potom nas s tým poslali dokelu . Myslím od jednej baby pýtali to maturitné overené lebo ho neposlala inak ozaj od nikoho
@zabka1987 tak neviem 😂😂
@1703michaela pridala si všetko do prihlášky , vo chceli ? Aj overené maturitné ?
@zabka1987 overené som ho nemala
Dobrý deň. Robil niekto z vás rigoróznu skúšku na UKF pedagogickej fakulte v študijnom programe špeciálna pedagogika, sociálna pedagogika a manažment vzdelávania? zháňam vypracované otázky na štátnu rigoróznu skúšku, nechcem to zadarmo 🙂 Ďakujem
Dobrý deň. Robil niekto z vás rigoróznu skúšku na UKF pedagogickej fakulte v študijnom programe špeciálna pedagogika, sociálna pedagogika a manažment vzdelávania? zháňam vypracované otázky na štátnu rigoróznu skúšku, nechcem to zadarmo 🙂 Ďakujem

@misinuska bola tá matika veľmi ťažká? Ci dalo sa zvládnuť?