UKF pedagogická Nitra
Ahojte, je tu prosim Vas niekto, kto studuje alebo studoval na Vysokej skole UKF pedag.v Nitre? Rozhodujem sa medzi touto a Vysokou skolou pedagogickou v Trnave. Na obe skoly som prijata ( externe studium). Je to velmi tazke? Za vsetky reakcie vopred dakujem 🙂
@clavularia nastúpili ste minuly rok do školy?
@mia7102 áno
Ahojte ako ste spokojné tie čo ste nastúpili od septembra na PEP v NR? Ja zvažujem podať prihlášku len som stále na vážkach -deti, práca, domácnosť .A koľko je prosím školné pre externistov? ďakujem 🙂
@maru1453 zatiaľ v pohode, dá sa to.. 350€ je semester
@1703michaela a ako často sa chodí do školy?
@maru1453 za zimný semester som bola 9krat. (5x piatok a 4x sobotu).. teraz začína skuskove, je toho dosť veľa. Ale zvládnuť sa to dá.
@1703michaela ďakujem tak som rozhodnutá 🙂
Ahojte.Aj ja zvazujem nad UKF v Nitre,konkretne na PEP,respektivne mam uz rozpisanu prihlasku,uz len dolozit zivotopis a nahrat vysvedcenia.No mam obavy,strednu som flakala a kedze to bolo uz pred 20r,clovek za ten cas zmenil priority...Su tu maminky alebo baby co mali priemer znamok na strednej 3 a vzali ju na PEP, nakolko práve znamky hraju hlavnu rolu vo vybere uchadzacov?
@pusinka719 tak vzdy vies podat odvolanie voci neprijatiu a vies tie trojky zdovodnit ;) ved uvidis, mozno motyka vystreli
@kaktusik007 to by mozno nebolo nic platne,ak beru povedzme 80 studentov a prihlasenych by bolo 90,tak isto by ten priemer hral velku rolu.Preto ma skor zaujima,ci az tak to sleduju.Ale tak teda dufam ,ze ta motyka vystreli 😅
@pusinka719 stale moze mat 10 prihlasenych este horsi prispech na strednej ako ty 😉
@kaktusik007 to je pravda 👌 Uvidime ci to bude aj realita 🙈🤷♀️
@haidy61 dá sa to zvládnuť. Aj ja mám 2 deti. Niekedy je toho veľa. Hlavne to skuskove. Ale dá sa. Tiež som mala obavy. Ale zatiaľ v pohode..
@pusinka719 no oni berú 80. Aj tento rok sme začali 80. Ale nikdy nevieš.. určite treba skúsiť podať a uvidis
@pusinka719 aj ja uvažujem nad štúdiom a tiež som nemala najlepšie známky 🫣
@1703michaela 80 na externé štúdium? To je dosť. 🫣
@1703michaela dakujem. Tak to asi aj ja skusim😊 a prosim ta ktore dni a casovo odkedy dokedy trvaju prednasky?? Dakujem
@monikavalova ahpj. Ja som na tom podobne s tymi znamkami zo strednej😅 preto aj mam obavy trocha ci by ma prijali a ked hej ci by som tu vysku dala🙂
@monikavalova áno, ale už sme len 70. Postupne odchádzajú keď sa niekomu nepáči a tak
@monikavalova skúsiť určite treba
@haidy61 prednášky sú piatky a soboty. Ale nie všetky. Väčšinou od 8 do 15:45. Mali sme pár krat do 12ej len. Za cely zimný semester som tam bola 9krat (4 soboty a 5 piatkov)
@1703michaela iba? a to mas kolko kreditov? my na specke teda mame niektore predmety rozdelene aj do dvoch dni..... a teraz v lete to asi bude masaker, ze 45 kreditov nam chcu dat 🤣🤣🤣🤣
@1703michaela som to zratala u nas ---- 6x piatok a 8x sobota 🤔
@kaktusik007 ano , v 1.r sú tie voliteľné až od letného semestra , čiže aj tam bude toho veľa . Tiež cca 50 kreditov
@1703michaela Podala som si,uvidime 🙏😊 Na PEP pisu ze beru 60 uchadzacov,uz je tam cca 25 prihlasok a este je daleko do konca 31.3. Moznk vezmu viac ludi,pokial bude vysoky zaujem,no sama som zvedava.

@erika1811 ahoj. Začala si študovat pedagogiku na UKF?