icon

Ukončenie vysokej školy štýlom, že prestanem chodiť na cvičenia

23. sep 2023

Ahojte, študujem na VŠ a pri tom som zamestnaná na kratší pracovný čas. Ak ukončím VŠ spôsobom, že prestanem chodiť na cvičenia, budem mať z toho problém?
Resp. kedy ma vylúčia? Hneď ako neprídem na cvičenie a nedám vedieť, na konci semestra alebo až na konci ak. r?

ivka225
23. sep 2023

Na konci obdobia, v ktorom sa kontroluje pocet ziskanych kreditov. Zavisi teda od fakulty.

melanta
23. sep 2023

Aj zo zamestnania keď budeš chcieť odísť, tak proste neprídeš a budeš čakať že ti ukončia pracovný pomer? Čo tak začať sa správať ako dospelý človek a keď nechceš študovať, tak ukončiť štúdium oznámením o zanechaní štúdia? Prečo by potom zamestnávateľ chcel človeka, ktorý sa takto správa?

autor
23. sep 2023

@ivka225 ďakujem

autor
23. sep 2023

@melanta v poriadku

laurita285
23. sep 2023

Počkaj kým ťa vyrazia. Nebudeš musieť platiť poistenie 😀

rebrambora
23. sep 2023

@melanta miesas hrusky s jablkami.
Je to uplne v poriadku, ako to chce slecna urobit.

lilizzachy
23. sep 2023

Ja som po prvom zapocte na strojníckej fakulte zistila že to nie je pre mňa, prestala som úplne chodiť do školy 😃. Študentom som bola do februára, potom ma vylúčili .

stannkal
23. sep 2023

@autorka ak už nechceš študovať, prečo to chceš riešiť spôsobom že budeš hrať mŕtveho chrobáka? Nebolo by jednoduchšie to skrátka oznámiť a rovno to cele uzatvoriť?

luliu
23. sep 2023

A prečo to chces spraviť takto? Aký máš na to dôvod? Keďže pracuješ, nevidím výhody tohto postupu. Začni sa správať dospelo