icon

Vyhadzovanie na vysokej škole

dt1
1. dec 2021

Ahojte, prosim, neviete mi povedať, kedy sa vyhadzuje v VŠ, či hneď po semestri ešte pred skuskovym, alebo až po ukončení skuskoveho. V študijnom poriadku to nie je uvedené.
Ďakujem

Strana
z2
lindous
2. dec 2021

A ešte k tomu, kedy ma vylúčili som zabudla - už si to nepamätám úplne presne, u nás bol vtedy semester tuším do polky februára a list o vylúčení mi prišiel začatkom marca myslím

dt1
autor
2. dec 2021

@mimka1402 písala som na rýchlo + automatická oprava... A už to sem písala ale pre istotu som sa aj pýtala a nikoho nezaujíma, či si z predošlej VŠ bola vyhodena alebo nie. Zaujíma ich prospech zo SŠ

mimka1402
2. dec 2021

@dt1 Na Eube mam kamošku pri prihláške dávala aj to, že kde študovala predtým takže to musíš tam aj napísať, že si niekde študovala

lindous
2. dec 2021

@mimka1402 ale nijak zo nezaváži v prijímacom procese, teda nezohľadňuje sa predchádzajúce štúdium ani jeho výsledky... Pýtajú sa na to kvôli tomu, že len 3 roky Bc. štúdia sú hradené štátom a teda aby zistili, že či má študent povinnosť platiť školné a za koľko rokov alebo nie... A teda napísať to tam musí či ho sama ukončí alebo ju vyhodia a aj keby pokračovala do letného semestra, tak to tam musí napísať...

Strana
z2