Vyhadzujú študentov za podvádzanie na vysokej škole?
Ahojte, stretla som sa s prípadom kedy študent podvádzal na písomnej skúške a učiteľ na to prišiel, samozrejme študent sa prišiel ospravedlniť. Môžu ho aj tak zo školy vyhodiť?
@mackavovreci čo sa píše v študijnom poriadku toho študenta?
@maranco určite niečo tohto zmyslu, ale na opravný termín sa mu dá normálne prihlásiť, tak že či to tým hasne alebo nie
@maranco určite niečo tohto zmyslu, ale na opravný termín sa mu dá normálne prihlásiť, tak že či to tým hasne alebo nie
@mackavovreci prečo ťa trápi nejaký cudzí študent? keď ho vyhodia učiteľ bude mať viac času venovať sa tebe
Zo skúšky hej, zo školy nie.. vyučujúci si môže dať na neho nabudúce pekne pozor a keď bude chcieť, vie mu to veľmi znepríjemniť, ale naozaj si nemyslím, že toto by niekto ťahal na vedenie, takých študentov je kopa
Hej,vyhodia...rovno do politiky..a má vystaráno....
nepocula som, ze by dakoho vyhodili. ja som bola expert v tahakoch, aj ma chytili a nevyhodili ma zo skoly.
Viem o chalanovi, ktoreho prichytili s tahakom na statniciach. Zo statnic ho vyhodili, zo skoly nie. Robil statnice v opravnom termine, aj ich spravil. Ale promocie so spoluziakmi uz samozrejme nestihol.
Nieee nevyhodia nikoho za podvadzanie. Klud
@mackavovreci Nevyhodia ho, ved by im tam za chvilu nikto nezostal 🙂
U nás sa stávalo, že vyhodili zo skúšky
Ale bol jeden predmet ... Fyzikálna chémia.koho chytili odpisovať išiel za prodekanom a vyhodili ho zo skoly. Boli také prípady. Ale to nás upozornili pred skúškou, aby sme neboli prekvapení.
U nás za podvádzanie musela baba opakovať ročník, ale ona to vtedy už prepiskla, tak sa nečudujem. Za taký ťahák myslím vyhodia max. zo skúšky
U nás sa stávalo, že vyhodili zo skúšky
Ale bol jeden predmet ... Fyzikálna chémia.koho chytili odpisovať išiel za prodekanom a vyhodili ho zo skoly. Boli také prípady. Ale to nás upozornili pred skúškou, aby sme neboli prekvapení.
@mantilka Ako spomínaš fyzikálu, mi to pripomenulo, my sme na nej mali vyučujúceho, ktorý keď našiel ťahák tak buď strhol alebo pridal body ku skúške, podľa toho ako dobre bol vypracovaný 😀
@mackavovreci mas disciplinárne konanie, kde o tebe rozhodnú. A ano, podľa závažnosti ta môžu aj vyhodiť.
Poznám prípady, keď "iba" podmienečne vylúčili, ale aj keď rovno vyhodili
@mackavovreci napr.mozes si prečítať...
https://www.fm.uniba.sk/o-fakulte/disciplinarna...
Zažila som jedného vtedy docenta, keď načapal študenta s ťahákom, alebo opisovať tak dával návrh na podmienečné vylúčenie. On na to aj predtým aj upozorňoval. Ostatní vyhadzovali maximálne zo skúšky a potom robili problémy.
@mackavovreci mňa tiež nachytal vyučujúci na skúške ako opisujem. Skúšku som musela opakovať, bolo to na SPU
Toto zalezo velmi od skoly na tu kam som chodila ja sme dokonca mali pripad kedy pedagog robil testy namiesto studenta a skola sa tvarila ze nic

@mackavovreci čo sa píše v študijnom poriadku toho študenta?