Výška v Blave alebo Košiciach
Ahojte, pochádzam zo stredného Slovenska a rozhodujem sa ohľadom výšky prioritne v Košiciach alebo v Blave, chcem sa teda opýtať, pokiaľ nezohľadňujeme školu, na ktorej ste študovali, ktoré mesto je lepšie, určite cenovo vieme, ktoré vyhrá ale skôr myslím ohľadom možností, voľnočasových aktivít, príjemnosť mesta, ľudia, všeobecne mesto samo o sebe, ktoré je lepšie pre taký vysokoškolský život? Oba mestá ma ťahajú rovnako a preto si neviem rady. Ďakujem.
@ysseba Ale veď kľudne tak volaj Košice, prežijú to 😃
Ináč super, diskusia ma absolútne neprekvapila, spomenula som si, keď vyšiel klip od Kristíny na pesničku Horehronie, tak to by nebolo u nás, keby sa v komentoch pod ňou ľudia nepohádali na Tom, že kde na Slovensku sú v skutočnosti najkrajšie stromy.
Jeden brat bol v Ke. Druhy v Ba. Ked som ja chcela ist tak mi brat Ba povedal ze tam v ziadnom pripade.
A veru. Raz v zivote som tam bola. Tento rok 😂 ale zase take mesto pre mna nie je. Ale je to jedno. Všetko je o ludoch akych stretnes. Spoluziakoch. Spolubyvajucich atd.

@miriam11 nevyhovuju mi skoly a ak by som aj nejaku nasla, je sukromna a za skolneho z jedneho roku by som mohla ist na dovolenku na bali