Vysoká škola - diplomová práca
Ahojte potrebujem poradiť... Do konca apríla odovzdávam diplomovú prácu, môj školiteľ mi za celý čas písania práce nedokázal odpovedať ani na jeden email, čiže prácu som napísala sama, bez jeho schválenia, alebo akejkoľvek konzultácie. Teraz riešim, či mi ju vôbec schváli, a či budem mať možnosť si ju obhájiť. Dozvedela som sa, že ak je môj školiteľ oponent, tak nemá problém prácu ohodnotiť FX. A toho sa bojím, v tejto situácii budem vďačná aj za E, ale chcem mu poslať dnes alebo zajtra finálnu verziu práce a napísať mu k tomu nejakú správu, aby pochopil, že prácu mi mal priebežne kontrolovať... A neviem ako to sformulovať, aby som si tým neuškodila, ale mám potrebu spomenúť, že aj napriek mojim emailom o potrebnú konzultáciu ma ignoroval a teda je možné, že práca môže obsahovať nejaké chyby a nemusí byť úplne podľa jeho predstáv.
No ja neviem či by som dokázala kľudne spávať kebyže vôbec nemám spätnú väzbu od školiteľa. Že on je často mimo a nedá sa zastihnúť? Tak idem a pýtam sa vyššie...Školiteľ je tam na tom aby zadal, KONZULTOVAL a dal hodnotenie. To že si on rieši iné veci je jeho problém. V prvom rade by tam mal byť pre študenta. A potom že to u nás tak vyzerá s VS...
@nicicka tak ale to si autorka mala zistit sama, resp. kedze pise diplomku, teda dva roky na tej skole je (pisala, ze bp pisala inde, ak spravne chapem) tak asi ma prehlad o pedagogoch na tej skole.
A studenti si medzi sebou predsa davaju “recenzie”, u koho sa praca pise “tazsie”, u koho “lahsie”. Ja som si vybrala skolitela, pri ktorom na mna moje spoluziacky pozerali pomaly az s lutostou, ze fuuh to bude narocne 😁 no aj bolo, ale praca je kvalitna.
Neriešte ďalej túto situáciu, to nebola podstata príspevku. S vyššie postavenými osobami to riešené bolo, a vy sa prosím viac k tomu nevyjadrujte, ak nemáte dostatočné informácie, ďakujem. Prácu som mu poslala a už uvidíme čo bude. Verím, že všetko dopadne najlepšie ako môže.
@zuzuliennka1 áno, mala...
Hore píšem, že som o nich vedela, že z celej katedry odpisujú pomenej, NIE že vôbec. Čo vy o tom viete, na základe čoho som sa rozhodla pre konkrétnu DP?? Máte tu informácií tak na 1% z celej veci, všetky vaše "konštatovania" sú úplne mimo...
Cize hladas ako formulovat mail? Dobry den XY, v prilohe posielam finalnu diplomovu pracu. Mozem to takto ulozit do EZP? Pisat, ze pracu mal predtym skontrolovat mu pisat nemusis, to on vie. Akykolvek naznak na to co mal spravit a nespravil ho moze akurat tak nasrat a ty nie si aktualne v pozicii, ze si mozes dovolit ho nasrat. Ak ti na mail vobec neodpise, kontaktuj veduceho katedry.
tak ked ty sama vlastne vies najlepsie, tak mu napis, co uznas za vhodne. Pisat, co mal alebo nemal robit, je vrcholne drze a neuctive, ale ked myslis, napis. Nasledky si ponesies sama
@zuzuliennka1 hore píšem, že už som mu prácu poslala. Treba trošku čítať.
Ahoj, skus zavolat/napisat veducemu katedry,ze sa nemozes nijak skontaktvat so skolitelom a potrebujes skontrolivat diplomivku. U nas to tuez tak bolo... Spoluziak opakoval rocnik, lebo skolitel nebol k dosahu a chalan to neriesil s vedenim.
No ako si dopadla?
@lienka.7 super nakoniec, ale stresy to boli riadne do poslednej chvíle. Až v posudku sa mi prvýkrát vyjadril 🤷🏻♀️ ale čo už...
Výsledné a obhájené - A.
Ako tu bolo spomenuté, že si vymýšľam, že mám výhovorky, alebo, že som naivná slečna, tak mám úspešne skončené 2 školy s vyznamenaním, doma krásne dieťa, úžasného manžela, rozbehnuté podnikanie a od včera skolaudovaný krásny domček, tak ak je toto definícia naivnej slečny, tak to pomenovanie budem s hrdosťou nosiť. Všetkým Vám prajem krásny a úspešný deň. ☺️
Blahoželám 😉

Moja skolitelka pri pisani bakalarky tiez nebola ukazkova. Ja som pisala genealogiu slachtickeho rodu, treba z literatúry cerpat, nic nebolo dobre co som jej poslala. Nakoniec som napisala mail p. Chalupeckemu, niekdajsia kapacita v oblasti historie a s jeho odporucaniami a usmerneniami som tu pracu napisala. Ale absolutne nesuhlasil s postupom, ktory mi odporucila skolitelka. Takze chapem tvoje sklamanie