Vysoká škola - UCM FF
Ahojte, som študentkou posledného ročníka. Chcela by som sa opýtať na skúsenosti a hodnotenie filozofickej fakulty UCM v Trnave. Ja si chcem dať na učiteľstvo slovenského jazyka a anglického jazyka. Ako sa vám táto škola páčila? Odporúčate?
ahoj, ja som tam studovala odbor anglicky jazyk a literatura a nemecky jazyk a literatura a som spokojna, kvalitna skola, kvalitne vzdelanie, ale bola to tazka kombinacia tieto dva jazyky
@tatianalidikova Je fajn, ze mate dobrych profesorov, ale tych je obvykle na skole malo. Ako hodnotis docentov a odbornych asistentov?
Ahoj ja chodím na túto školu na FF, len mám učiteľstvo výchovy k občianstvu a dejepisu. Profesori vedia naozaj kvalitne podať výklad učiva. Ja som spokojná celkom. Teda ak ťa bude baviť štúdium, tak to kladné. Musíš to skúsiť a uvidíš, lebo niekomu to môže sadnúť a inému nie, takže ťažko ti poradiť, ale ak by si niečo chcela sa opýtať tak mi kľudne môžeš napísať správu.
@tatianalidikova ahoj mozem sa prosim spytat, kolko ludi sa hlasilo cca na tvoju kombinaciu a aka je sanca ze sa tam da dostat. tiez aj ze da sa popri skole brigadovat? kolko mas do tyzdna dni skoly ak sa mozem spytat dakujem

Ahoj ja chodím na túto školu na FF, len mám učiteľstvo výchovy k občianstvu a dejepisu. Profesori vedia naozaj kvalitne podať výklad učiva. Ja som spokojná celkom. Teda ak ťa bude baviť štúdium, tak to kladné. Musíš to skúsiť a uvidíš, lebo niekomu to môže sadnúť a inému nie, takže ťažko ti poradiť, ale ak by si niečo chcela sa opýtať tak mi kľudne môžeš napísať správu.