Za aký čas píšete diplomovú prácu?
Ahojte, za aký čas ste napísali diplomovku? Ja už mám veľkú časť hotovú, teda vpodstate teóriu, ale to som písala j 4 mesiace veľmi pomaly, niekedy týždeň nič, 2 hodiny denne a tak. Teraz ma skôr zaujíma, keby si k tomu sadnem na takých 8-10 hodín denne 😁 ďakujem
no najdolezitejsie je ci mas nastudovane knihy bez nich nic nenapises... to zabera najviac casu, ked som pisala bc (60 stran) za mesiac som ju mala celu ale predchadzalo tomu par mesiacov citania knih teraz pisem diplomovku a aj s konzultaciou skolitelky a odobrenim upravami to mam 4 mesiace, ale popri tom aj pracujem
Ja som tiež tak robila, že postupne pár strán
za tyzden, cakom prask.. ..a za 1 🙂
No ale ja som mala projektovu diplomovku, kopec výkresov A3, tabuliek, od leta som na tom makala a chodila za školitelom. Takže to nebola taká jednoduchá práca, že rýchlo buchnem za týždeň a môže ísť na policu :D
Ked som mala hotovy vyskum a nastudovanu problematiku, vypisane zdroje atd... a potrebovala som to "len" dat "dokopy", tak do 2 tyzdnov to bolo napisane (tymto stylom ako hovoris, x hodin denne) a malo formu na odovzdanie.
Ja som si zhromaždila a zaštítkovala knihy pred koncom semestra, porobila skúšky a potom približne za 4-5 týždňov som ju napísala, ale to som zároveň aj čítala veci k tomu a rátam aj čakanie na otázky od respondenta plus korektúru.
Ja som mala zaverecnu pracu uz skoro hotovu, ale prisla mi hrozna. Proste nebolo to to, co som si pod tym predstavovala. Na vyskum som sa nakoniec pozrela z ineho uhla, nez sme mali dohodnute so skolitelkou a kompletne som pracu prekopala za dva tyzdne. Mala som okolo 100 stran a obhajovala som si aj pred skolitelkou, preco to nakoniec robim inak. Ale dobre, ze som to zmenila, bolo to za A.
Pisala som to stylom, ze sadnem a pisem aj niekolko hodin. Nedokazem pisat ziadnu pracu tak, ze jeden den napisem par viet, potom nic a potom zas trochu. Mna musi kopnut muza a musim ucelenu myslienku napisat hned a pisat co najviac, lebo potom zabudnem, co som chcela alebo sa mi neskor to, co som napisala predtym, uz nebude pozdavat.
Mesiac intenzívneho písania po poobediach/nociach popri práci
ja som ako @diewcatqoo - keď raz začnem musím pokračovať, lebo potom sa to zasekne a musím štartovať odznova…
Čisto písanie asi 2 tyzdne, ale všetky merania, simulácie, výpočty rok a pol 🙂
tak neviem co studujes... nakodit mi to trvalo tri intenzivne mesiace do funkcnej podoby plus funkcny fyzicky model ... spisat tyzden a isla do tlace

Na co to potrebujes vediet, ked ju uz mas skoro hotovu a neda sa to takto povedat, zalezi aj od narocnosti temy, velku cast tvori aj zhananie materialov, neviem ci aj to tam pocitas plus upravy.