Zarábanie s bitcoinmi

swwan
13. mar 2020

Ahojte,má niekto skúsenosti s bitconmi?

majkeel
13. mar 2020

Si jedna z poslednych, co este chce nastupit do toho lietadla? 🙂

kahanikova
13. mar 2020

@swwan ak nemáš veľa peňazí a znalosti ohľadom BC, tak sa do toho nepúšťaj 🙂 .. a tie znalosti očividne nemáš, keď sa na to pýtaš.. len tak v skratke k tomu

pieksamaki
13. mar 2020

@swwan
Nerozumiem tomu...ale povazujem to za nepekne podnikanie.

vikusjk
13. mar 2020

@swwan su to vlastne digitalne peniaze. Mozes tym platit za nakupy, alebo aj v niektorych restikach. U nas nie je este az tak rozsireny, ako vo svete. Napriklad v Emiratoch platia aj za nehnutelnosti v btc. Je tam moznost velkeho zisku, ale aj rovnaka moznost straty. Ak chces investovat, tak hlavne dlhodobo. Poznam dost ludi, ktori investovali ozaj nemale peniaze ale s tym, ze je to na dlhodobe zhodnotenie.

leuchtturm
13. mar 2020

Radsej si zarabaj peniaze poctivou pracou.

majkeel
13. mar 2020

Za peniaze ruci nejaka centralna banka. Za bitcoiny neruci nikto. mozu ich hacknut, ukradnut,... Je to cisto spekulacia, ze sa najde iny hlupak, co digitalne jednicky a nuly kupi drahsie ako ty od teba.
Ak chces zarobit, kup akcie apple, facebook, google, amazon,... za par tyzdnov budu o 15-20% vyssie.

dizajnerka
13. mar 2020

V zaciatkoch sa dalo dobre zarobit za male investicie, teraz uz tazko, riziko je velke...

janne318
14. mar 2020

Na Slovensku by som sa do toho druhu investícií nepúšťala.

27dusan27
31. máj 2020

PI NETWORK  je nova kryptomena a celkou dobrou vyhliadkou do buducnosti. Je skor pre beznych ludi, takze cim viac ludi ju bude pouzivat, tym vacsiu cenu bude mat. Este sa s nou neobchoduje ale kupit sa da a ma momentalne cenu 0.3e. Ide v nej o to aby sa tazilo v timoch po vela ludi. Ziadne investicie na zaciatku, len sa treba prihlasit 1 krat za den do app., aby sa ziatilo ze nie si robot. Kto sa chce prihlasit do mojeho teamu  a mat hned od zaciatku vyssiu tazbu. 
Pri prihlasovani je inovation code a pre vyssiu tazbu od zaciatku tam napis 27Dusan27

bubutko
18. feb 2021

@swwan ja len dufam ze si vtedy neposluchla rady "skusenych" a kupila bitcoiny, a teraz po masivnej investicii ktoru do nej dal Elon Musk za Teslu, ktora mega zhodnotila BTC, si snad krasne zarobila.