Zistia rodičia, že ma vyhodili z vysokej školy?
Zdravím. Vyhodili ma z VŠ, keďže ma to nebavilo a nechodila som tam. Je nejaká šanca, že to moji rodičia zistia, ak im to nepoviem? Cez úrad práce alebo čokoľvek.
@vysokoskolak10 no pride im to ked nebudes promovat 😭😄
@vysokoskolak10 nechcem znevazovat niektoré povolania, ale naozaj si myslíš že práca v krčme človeka bavi cely život? alebo myslíš že tie predavačky to majú ako vysnenu prácu? lebo väčšinou takéto zamestnania berú ľudia ktorí nemajú “inu možnosť”, keďže nemajú VŠ a nie sú v niečom vyučení, robia prácu na ktorú netreba kvalifikáciu - a keďže sú aj lahko nahraditeľní a tu robotu môže robiť prakticky hocikto, zodpovedá tomu aj plat. takze skôr by som sa zamyslela čo ma baví, kde sa vidím o X rokov, z čoho budem živiť svoju budúcu rodinu alebo len seba a ak ti dajú rodičia druhu šancu, tak by som išla študovať to co chcem robiť a kde mám šancu zarobiť viac než almužnu
Neviem, neverím tejto báchorke.
horsie bude ked budu musiet vratit DB, mozno pridavky… a tebe vznikne dlh na zdravotnom… pri “prisnych rodicoch” je daleko lepsie povedat pravdu a co najskor ako si neskor “zliznut” ovela viac… poznam osobu ktorej toto dieta urobilo tiez a nadsena nebola…
Skôr či neskôr to
Praskne. Keď sú akí píšeš ta dlzka klamstva situáciu len zhorší. Teraz to
Môžeš ešte zaobaliť že si skúsila ale z jedného predmetu si vyletela a bol koniec. Povedz že uz nechceš o VS ani počuť. Kamoskina dcéra tak klamala 2 roky!!! prvý ročník sa chválila ukončila super, druhý tiež a v tretom keď mala mat štátnice tak prasklo že ona ešte nemá ukončený ani prvý ročník. Tak sa zamotala v klamaní že už nevedela kedy prestať. Neprajem ti vidieť tie sklamane tvare rodičov - a nie z toho že vyletela ale t toho že im dokázala klamat do tvare a tak dlho.
@vysokoskolak10 raz sa to prevalí tak či tak. Ak im to nedokážes povedať do očí, napíš im list, kde všetko vysvetlís. Držím palce!
Neporadim ti nič nové ale súhlasím s ostatnými radšej zajdi a na rovinu im to povedz ak nevieš ako povedať ukáž papier o ukončení školy .ako matka ti poradím radšej povedz pravdu sama ako by sa tu pravdu mali dozvedieť neskôr .keď im ju povieš sama a skôr budú nahnevaný ale ak sa to dozvedia neskôr a ináč budú nasratý raz toľko . Radšej povedz že ťa to nebavilo, buď úprimná ja mám u svojich detí radšej úprimnosť a pravdu ako by mali poza chrbát cigániť, zatajovať a vymýšľať výhovorky i keď sú od teba o dosť mladšie. Povedz napr že ak ťa neskôr škola nadchne a budeš vedieť čo chceš od života tak si ju dokončiš
@vysokoskolak10 no ako si dopadla? Povedala si im to?
@vysokoskolak10 Bude to výzva, ale výzve treba čeliť. Čím skôr sa to naučíš, tým skôr dozrejes v živote a budeš to mať ľahšie. Treba vyklopiť všetko od začiatku, aj to že si klamala a prečo...lebo sú prísni. Nedovoliť im skákať Ti do reči, a jednoducho to zo seba dostať. Tým momentom sa môže veľa vo vašom vzťahu zmeniť...aj k lepšiemu. Budú vidieť svoje ovocie prisnosti v realite...doviedlo to ich dieťa k sústavne mu klamaniu. Obidvaja ste zlyhali ale život ide ďalej. Tieto prekážky treba preskakať, a nie podliehať...lebo len preskakovanie ťa posilní. Budú sa hnevať ale napokon sa všetko vyrieši. Takže šup šup za rodičmi a držím palce, nech sa posuniete k lepšiemu. Zároveň pred rozhovorom si priprav plán B, čo budeš robiť teraz bez štúdia, aby videli v Tebe zrelosť. ❤️ rodičia Ťa majú radi ❤️

@vysokoskolak10 ale nemôžeš visieť vo vzduchu, musíš sa buď hneď zamestnať alebo sa hlásiť na úrade práce, lebo ešte budeš mať aj nedoplatok na zdravotnom poistení a už len potom budú fakt prísni 😃