icon

Zistia rodičia, že ma vyhodili z vysokej školy?

vysokoskolak10
6. feb 2023

Zdravím. Vyhodili ma z VŠ, keďže ma to nebavilo a nechodila som tam. Je nejaká šanca, že to moji rodičia zistia, ak im to nepoviem? Cez úrad práce alebo čokoľvek.

Strana
z3
ibrunova
6. feb 2023

@vysokoskolak10 ale nemôžeš visieť vo vzduchu, musíš sa buď hneď zamestnať alebo sa hlásiť na úrade práce, lebo ešte budeš mať aj nedoplatok na zdravotnom poistení a už len potom budú fakt prísni 😃

kikushaa
6. feb 2023

@vysokoskolak10 no pride im to ked nebudes promovat 😭😄

kristinka92
6. feb 2023

@vysokoskolak10 nechcem znevazovat niektoré povolania, ale naozaj si myslíš že práca v krčme človeka bavi cely život? alebo myslíš že tie predavačky to majú ako vysnenu prácu? lebo väčšinou takéto zamestnania berú ľudia ktorí nemajú “inu možnosť”, keďže nemajú VŠ a nie sú v niečom vyučení, robia prácu na ktorú netreba kvalifikáciu - a keďže sú aj lahko nahraditeľní a tu robotu môže robiť prakticky hocikto, zodpovedá tomu aj plat. takze skôr by som sa zamyslela čo ma baví, kde sa vidím o X rokov, z čoho budem živiť svoju budúcu rodinu alebo len seba a ak ti dajú rodičia druhu šancu, tak by som išla študovať to co chcem robiť a kde mám šancu zarobiť viac než almužnu

koniarova
6. feb 2023

Neviem, neverím tejto báchorke.

kacusik69
6. feb 2023

horsie bude ked budu musiet vratit DB, mozno pridavky… a tebe vznikne dlh na zdravotnom… pri “prisnych rodicoch” je daleko lepsie povedat pravdu a co najskor ako si neskor “zliznut” ovela viac… poznam osobu ktorej toto dieta urobilo tiez a nadsena nebola…

gionella
6. feb 2023

Skôr či neskôr to
Praskne. Keď sú akí píšeš ta dlzka klamstva situáciu len zhorší. Teraz to
Môžeš ešte zaobaliť že si skúsila ale z jedného predmetu si vyletela a bol koniec. Povedz že uz nechceš o VS ani počuť. Kamoskina dcéra tak klamala 2 roky!!! prvý ročník sa chválila ukončila super, druhý tiež a v tretom keď mala mat štátnice tak prasklo že ona ešte nemá ukončený ani prvý ročník. Tak sa zamotala v klamaní že už nevedela kedy prestať. Neprajem ti vidieť tie sklamane tvare rodičov - a nie z toho že vyletela ale t toho že im dokázala klamat do tvare a tak dlho.

ankare
6. feb 2023

@vysokoskolak10 raz sa to prevalí tak či tak. Ak im to nedokážes povedať do očí, napíš im list, kde všetko vysvetlís. Držím palce!

mariska1989
6. feb 2023

Neporadim ti nič nové ale súhlasím s ostatnými radšej zajdi a na rovinu im to povedz ak nevieš ako povedať ukáž papier o ukončení školy .ako matka ti poradím radšej povedz pravdu sama ako by sa tu pravdu mali dozvedieť neskôr .keď im ju povieš sama a skôr budú nahnevaný ale ak sa to dozvedia neskôr a ináč budú nasratý raz toľko . Radšej povedz že ťa to nebavilo, buď úprimná ja mám u svojich detí radšej úprimnosť a pravdu ako by mali poza chrbát cigániť, zatajovať a vymýšľať výhovorky i keď sú od teba o dosť mladšie. Povedz napr že ak ťa neskôr škola nadchne a budeš vedieť čo chceš od života tak si ju dokončiš

veronikaszabova
9. feb 2023

@vysokoskolak10 no ako si dopadla? Povedala si im to?

mantilka
10. feb 2023

@vysokoskolak10 Bude to výzva, ale výzve treba čeliť. Čím skôr sa to naučíš, tým skôr dozrejes v živote a budeš to mať ľahšie. Treba vyklopiť všetko od začiatku, aj to že si klamala a prečo...lebo sú prísni. Nedovoliť im skákať Ti do reči, a jednoducho to zo seba dostať. Tým momentom sa môže veľa vo vašom vzťahu zmeniť...aj k lepšiemu. Budú vidieť svoje ovocie prisnosti v realite...doviedlo to ich dieťa k sústavne mu klamaniu. Obidvaja ste zlyhali ale život ide ďalej. Tieto prekážky treba preskakať, a nie podliehať...lebo len preskakovanie ťa posilní. Budú sa hnevať ale napokon sa všetko vyrieši. Takže šup šup za rodičmi a držím palce, nech sa posuniete k lepšiemu. Zároveň pred rozhovorom si priprav plán B, čo budeš robiť teraz bez štúdia, aby videli v Tebe zrelosť. ❤️ rodičia Ťa majú radi ❤️

Strana
z3