icon

Zmenili sa podmienky na Lekárskej fakulte v Ostrave?

lucia1416
16. júl 2025

dobrý den letos mě přijali na všeob lekárství jen do Ostravy a čtem často i negativní recenze tak se chci zeptat jestli nemáte někdo zkušenost jestli se to už změnilo nebo mám raději rok počkat na další přijímačky do Brna/Olomouca

anonym_0356d6
16. júl 2025

nastúp tam kde ťa zobrali. buď rada že aspoň tam. po roku môžeš prestúpiť.
dcéra do Ostravy na prijímačky nešla - som bola na ňu nahnevaná. uspokojila sa s tým že ju zobrali na sk.

laurinka27
16. júl 2025

Naco by si zbytocne rok cakala, ked si uz na dany odbor prijata? Tvoja skusenost moze byt ina ako nejake random recenzie neznamych ludi. Ak nebudes spokojna, mozes potom prestupit. Na moju fakultu tiez citam negativne recenzie (hlavne od ludi, ktori tam nikdy nestudovali) a som tam spokojna.

anonym_d9bf4f
16. júl 2025

Ahoj, urcite nastup, bola by hlupost nenastupit, ked ta uz prijali na medicinu - inak, gratulujem. Ved ani v Ostrave to nie je zadarmo a ani to studium. Byt na tvojom mieste - nastupim a v zalohe by som si nechala pripravu do toho Brna alebo kam by si chcela, ak by si nebola spokojna. No len, to neviem, ci budes mat cas sa pripravovat. Ja mam medicinu vystudovanu - je jedno kde, aj tak je na tebe aka budes lekarka 🙂

anonym_d9bf4f
16. júl 2025
@laurinka27

Naco by si zbytocne rok cakala, ked si uz na dany odbor prijata? Tvoja skusenost moze byt ina ako nejake random recenzie neznamych ludi. Ak nebudes spokojna, mozes potom prestupit. Na moju fakultu tiez citam negativne recenzie (hlavne od ludi, ktori tam nikdy nestudovali) a som tam spokojna.

@laurinka27 ak sa mozem spytat, na aku fakultu chodis?

laurinka27
16. júl 2025
@anonym_d9bf4f

@laurinka27 ak sa mozem spytat, na aku fakultu chodis?

@anonym_d9bf4f LF UPJŠ

anonym_d9bf4f
16. júl 2025
@laurinka27

@anonym_d9bf4f LF UPJŠ

@laurinka27 a na nu citas negativa?! Lebo ja vacsinou len na SZU, ta je brana ako taka najhorsia na SVK.. UPJS mi prisla vzdy ok😃

taktotedanie
16. júl 2025

@lucia1416 nastup tam kde ta vzali! Jednoznacne!
Ak by sa ti nepacilo ries potom prestup, nebudes robit prijimacky ale rovno ta zoberu do rocnika, uznaju nejake skusky atd
Jednoznacne nastup na medicinu podla planu, gratulujem tes sa a pracuj na sebe 🙂

taktotedanie
16. júl 2025
@laurinka27

@laurinka27 nemozem povedat ani jedno jedine krive slovo na danu lekarsku fakultu

anonym_0356d6
Autor odpoveď zmazal
zmrzlinka8
16. júl 2025
@anonym_d9bf4f

@laurinka27 a na nu citas negativa?! Lebo ja vacsinou len na SZU, ta je brana ako taka najhorsia na SVK.. UPJS mi prisla vzdy ok😃

@anonym_d9bf4f UPJŠ je určite najlepšia

anonym_d9bf4f
17. júl 2025
@zmrzlinka8

@anonym_d9bf4f UPJŠ je určite najlepšia

@zmrzlinka8 zas neprehanajme, ale zla isto nie je.

lienka.7
17. júl 2025

@lucia1416 určite nie. Ja neznášam takéto porovnavacky, ktora fakulta je lepšia. To by mohol povedať jedine ten, ktorý by vyštudoval obe. Každá fakulta ma svoje silné a slabé stránky, ale jednoznačne povedať ze ta je zla a ta je dobra sú len marketingové a taktiež aj politické keci.

zmrzlinka8
17. júl 2025
@anonym_d9bf4f

@zmrzlinka8 zas neprehanajme, ale zla isto nie je.

@anonym_d9bf4f nepreháňam, napísala som svoj názor, zo skúseností.