icon

Zoberú ma na lekársku fakultu so 640 bodmi?

uzivatelxyz
10. jún 2025

Ahojte, chcela by som sa opýtať, mám 640 bodov z príjimačiek, myslíte si, že ma vezmú?

glade22
10. jún 2025

Žiaľ, na toto ti nikto nevie odpovedať. Totižto, ono ani tak nezáleží, ako spravíš prijímačky ty, ale ako ich urobia ostatní

laurinka27
10. jún 2025

Nemám prehľad, aká býva hranica, ale myslím, že je tam šanca (aj vzhľadom na to, že hranica sa ešte bude znižovať).

uzivatelxyz
autor
10. jún 2025

@uzivatelxyz tak dnes je 2hý deň prijímačiek a už len zajtra a v poradovníku som zatiaľ 280

uzivatelxyz
autor
10. jún 2025
@laurinka27

Nemám prehľad, aká býva hranica, ale myslím, že je tam šanca (aj vzhľadom na to, že hranica sa ešte bude znižovať).

@laurinka27 prečo by sa mala hranica znižovať?

laurinka27
10. jún 2025

Lebo niektorí úspešní uchádzači sa rozhodnú nastúpiť na inú školu, takže sa uvoľnia ich miesta.

glade22
10. jún 2025
@uzivatelxyz

@uzivatelxyz tak dnes je 2hý deň prijímačiek a už len zajtra a v poradovníku som zatiaľ 280

@uzivatelxyz a berú koľko?

uzivatelxyz
autor
10. jún 2025
@glade22

@uzivatelxyz a berú koľko?

@glade22 265 maju napisane ale tak v realite vezmu viac

glade22
10. jún 2025
@uzivatelxyz

@uzivatelxyz tak to máš veľkú šancu.Ja keď som robila prijímačky na VŠ, brali 100 a dostal sa aj spolužiak čo bol 200 v poradí

taktotedanie
11. jún 2025
@uzivatelxyz

@uzivatelxyz uz len cakaj na poradovnik, kazdy rok je ina hranica, ak sa aj nedostanes tak daj odvolanie casto sa hranica posuva kedze su ludia co si vyberu inu fakultu

mango46
12. jún 2025

@uzivatelxyz Ahoj, ja mam 664 a aktualne som v poradi 360… Este nas caka nahradny termin a to 17.6. Takze sa to este o nieco posunie. Minuly rok som mala 642 tusim a nestacilo to. Nechcem byt negativna, ale ak mas skolu do zalohy tak sa tam prihlas a vsetko povybavuj. Este sa nevie aky bol silny rocnik a aka bude konecna hranica.

mango46
12. jún 2025
@taktotedanie

@uzivatelxyz uz len cakaj na poradovnik, kazdy rok je ina hranica, ak sa aj nedostanes tak daj odvolanie casto sa hranica posuva kedze su ludia co si vyberu inu fakultu

@taktotedanie Odvolanie sa na lf upjs nepodava. Hranica sa postupne znizuje dokym nenaplnia pocty, ak budes prijata pride ti mail zo studijneho.

taktotedanie
12. jún 2025
@mango46

@taktotedanie Odvolanie sa na lf upjs nepodava. Hranica sa postupne znizuje dokym nenaplnia pocty, ak budes prijata pride ti mail zo studijneho.

@mango46 ja som mala v skupine spoluziaka takto na odvolanie ale ja som zo skoly par rokov takze neviem presne, ak bola moja informacia mylna ospravedlnujem sa
Mimochodom spoluziak velmi sikovny plasticky chirurg 😂

michaela131111
12. jún 2025
@uzivatelxyz

@uzivatelxyz ako vieš, že berú viac a nie len ten stanovený počet pre prijatie. Ďakujem za info

michaela131111
12. jún 2025
@mango46

@uzivatelxyz Ahoj, ja mam 664 a aktualne som v poradi 360… Este nas caka nahradny termin a to 17.6. Takze sa to este o nieco posunie. Minuly rok som mala 642 tusim a nestacilo to. Nechcem byt negativna, ale ak mas skolu do zalohy tak sa tam prihlas a vsetko povybavuj. Este sa nevie aky bol silny rocnik a aka bude konecna hranica.

@mango46 ahoj, chodila si na doucko? Ak áno, pomohlo? Vdaka

mango46
12. jún 2025
@michaela131111

@uzivatelxyz ako vieš, že berú viac a nie len ten stanovený počet pre prijatie. Ďakujem za info

@michaela131111 Univerzita mala statistiky na stranke, ale neviem sa k nim dopatrat teraz, ja som to pozerala minuly rok. Tie pocty vsak nie su vysoke, nejakych 10-20 ludi

mango46
12. jún 2025
@michaela131111

@mango46 ahoj, chodila si na doucko? Ak áno, pomohlo? Vdaka

@michaela131111 Ahoj, nechodila som, pripravovala som sa doma, co je aj vidiet mojich bodoch. Mam znamych, ktori chodili a minimalne im to dalo disciplinu sa na to pripravovat cely rok. Urcite to da aj vedomosti a lepsiu pripravenost na prijimacky, avsak ja neviem posudit ci to za to stoji.

uzivatelxyz
autor
14. jún 2025
@mango46

@mango46 ahoj, chcem sa ťa ešte opýtať, ak si mala 642 bodov, koľká si bola v poradí, plus, posielala si aj odvolanie? Lebo vraj berú dosť na odvolanie..

mango46
15. jún 2025
@uzivatelxyz

@mango46 ahoj, chcem sa ťa ešte opýtať, ak si mala 642 bodov, koľká si bola v poradí, plus, posielala si aj odvolanie? Lebo vraj berú dosť na odvolanie..

@uzivatelxyz Prepac, vobec si nepamatam ktora som bola v poradi. Co ja viem, odvolanie sa nedava. Kazdopadne, urcite sleduj v priebehu leta kde je bodova hranica. Pripadne sa popytaj na studijnom o dalsom postupe 🙂. Ak nahodou, daj kludne vediet

presf
15. jún 2025

ja idem 17.6. na prijímačky. Môžem sa spýtať aké máte momentálne poriadie a koľko bodov? Ďakujem veľmi pekne

fkata
15. jún 2025

Sestetnica bola vlani na prijímačkách, hranica bola asi 640 bodov. Bola prijatá, mala 680 bodov, tento rok skusila zubarinu, keďže VL nechce.

mango46
15. jún 2025
@presf

ja idem 17.6. na prijímačky. Môžem sa spýtať aké máte momentálne poriadie a koľko bodov? Ďakujem veľmi pekne

@presf Ja mam 664 a poradie 360.

mango46
15. jún 2025
@fkata

Sestetnica bola vlani na prijímačkách, hranica bola asi 640 bodov. Bola prijatá, mala 680 bodov, tento rok skusila zubarinu, keďže VL nechce.

@fkata Hranica minuly rok bola 665 (tak pisu zdroje na nete) a 2 roky predtym 658

siminta
15. jún 2025

@uzivatelxyz ahoj 😀 odznelo tu, ze "odvolanie sa nepodava". To je blbost. Sam prodekan nam povedal na prijimackach, aby sme ho poslali, ak sme blizko hranice a ze sa uvidi. Takze s tym ani nevahaj ,nic za to nedas, ak ho posles. Poznam niekoho, kto sa tam dostal na odvolanie. Nadej umiera posledna 😄

uzivatelxyz
autor
16. jún 2025
@siminta

@uzivatelxyz ahoj 😀 odznelo tu, ze "odvolanie sa nepodava". To je blbost. Sam prodekan nam povedal na prijimackach, aby sme ho poslali, ak sme blizko hranice a ze sa uvidi. Takze s tym ani nevahaj ,nic za to nedas, ak ho posles. Poznam niekoho, kto sa tam dostal na odvolanie. Nadej umiera posledna 😄

@siminta ďakujem ti☺️