Zoberú ma na lekársku fakultu so 640 bodmi?
Ahojte, chcela by som sa opýtať, mám 640 bodov z príjimačiek, myslíte si, že ma vezmú?
Nemám prehľad, aká býva hranica, ale myslím, že je tam šanca (aj vzhľadom na to, že hranica sa ešte bude znižovať).
@uzivatelxyz tak dnes je 2hý deň prijímačiek a už len zajtra a v poradovníku som zatiaľ 280
Nemám prehľad, aká býva hranica, ale myslím, že je tam šanca (aj vzhľadom na to, že hranica sa ešte bude znižovať).
@laurinka27 prečo by sa mala hranica znižovať?
Lebo niektorí úspešní uchádzači sa rozhodnú nastúpiť na inú školu, takže sa uvoľnia ich miesta.
@uzivatelxyz tak dnes je 2hý deň prijímačiek a už len zajtra a v poradovníku som zatiaľ 280
@uzivatelxyz a berú koľko?
@uzivatelxyz a berú koľko?
@glade22 265 maju napisane ale tak v realite vezmu viac
@uzivatelxyz tak to máš veľkú šancu.Ja keď som robila prijímačky na VŠ, brali 100 a dostal sa aj spolužiak čo bol 200 v poradí
@uzivatelxyz uz len cakaj na poradovnik, kazdy rok je ina hranica, ak sa aj nedostanes tak daj odvolanie casto sa hranica posuva kedze su ludia co si vyberu inu fakultu
@uzivatelxyz Ahoj, ja mam 664 a aktualne som v poradi 360… Este nas caka nahradny termin a to 17.6. Takze sa to este o nieco posunie. Minuly rok som mala 642 tusim a nestacilo to. Nechcem byt negativna, ale ak mas skolu do zalohy tak sa tam prihlas a vsetko povybavuj. Este sa nevie aky bol silny rocnik a aka bude konecna hranica.
@uzivatelxyz uz len cakaj na poradovnik, kazdy rok je ina hranica, ak sa aj nedostanes tak daj odvolanie casto sa hranica posuva kedze su ludia co si vyberu inu fakultu
@taktotedanie Odvolanie sa na lf upjs nepodava. Hranica sa postupne znizuje dokym nenaplnia pocty, ak budes prijata pride ti mail zo studijneho.
@taktotedanie Odvolanie sa na lf upjs nepodava. Hranica sa postupne znizuje dokym nenaplnia pocty, ak budes prijata pride ti mail zo studijneho.
@mango46 ja som mala v skupine spoluziaka takto na odvolanie ale ja som zo skoly par rokov takze neviem presne, ak bola moja informacia mylna ospravedlnujem sa
Mimochodom spoluziak velmi sikovny plasticky chirurg 😂
@uzivatelxyz ako vieš, že berú viac a nie len ten stanovený počet pre prijatie. Ďakujem za info
@uzivatelxyz Ahoj, ja mam 664 a aktualne som v poradi 360… Este nas caka nahradny termin a to 17.6. Takze sa to este o nieco posunie. Minuly rok som mala 642 tusim a nestacilo to. Nechcem byt negativna, ale ak mas skolu do zalohy tak sa tam prihlas a vsetko povybavuj. Este sa nevie aky bol silny rocnik a aka bude konecna hranica.
@mango46 ahoj, chodila si na doucko? Ak áno, pomohlo? Vdaka
@uzivatelxyz ako vieš, že berú viac a nie len ten stanovený počet pre prijatie. Ďakujem za info
@michaela131111 Univerzita mala statistiky na stranke, ale neviem sa k nim dopatrat teraz, ja som to pozerala minuly rok. Tie pocty vsak nie su vysoke, nejakych 10-20 ludi
@mango46 ahoj, chodila si na doucko? Ak áno, pomohlo? Vdaka
@michaela131111 Ahoj, nechodila som, pripravovala som sa doma, co je aj vidiet mojich bodoch. Mam znamych, ktori chodili a minimalne im to dalo disciplinu sa na to pripravovat cely rok. Urcite to da aj vedomosti a lepsiu pripravenost na prijimacky, avsak ja neviem posudit ci to za to stoji.
@mango46 ahoj, chcem sa ťa ešte opýtať, ak si mala 642 bodov, koľká si bola v poradí, plus, posielala si aj odvolanie? Lebo vraj berú dosť na odvolanie..
@mango46 ahoj, chcem sa ťa ešte opýtať, ak si mala 642 bodov, koľká si bola v poradí, plus, posielala si aj odvolanie? Lebo vraj berú dosť na odvolanie..
@uzivatelxyz Prepac, vobec si nepamatam ktora som bola v poradi. Co ja viem, odvolanie sa nedava. Kazdopadne, urcite sleduj v priebehu leta kde je bodova hranica. Pripadne sa popytaj na studijnom o dalsom postupe 🙂. Ak nahodou, daj kludne vediet
ja idem 17.6. na prijímačky. Môžem sa spýtať aké máte momentálne poriadie a koľko bodov? Ďakujem veľmi pekne
Sestetnica bola vlani na prijímačkách, hranica bola asi 640 bodov. Bola prijatá, mala 680 bodov, tento rok skusila zubarinu, keďže VL nechce.
@uzivatelxyz ahoj 😀 odznelo tu, ze "odvolanie sa nepodava". To je blbost. Sam prodekan nam povedal na prijimackach, aby sme ho poslali, ak sme blizko hranice a ze sa uvidi. Takze s tym ani nevahaj ,nic za to nedas, ak ho posles. Poznam niekoho, kto sa tam dostal na odvolanie. Nadej umiera posledna 😄
@uzivatelxyz ahoj 😀 odznelo tu, ze "odvolanie sa nepodava". To je blbost. Sam prodekan nam povedal na prijimackach, aby sme ho poslali, ak sme blizko hranice a ze sa uvidi. Takze s tym ani nevahaj ,nic za to nedas, ak ho posles. Poznam niekoho, kto sa tam dostal na odvolanie. Nadej umiera posledna 😄
@siminta ďakujem ti☺️

Žiaľ, na toto ti nikto nevie odpovedať. Totižto, ono ani tak nezáleží, ako spravíš prijímačky ty, ale ako ich urobia ostatní