icon

Počasie v Londýne začiatkom decembra: Ako sa obliecť?

anjetta
11. nov 2024

Ahojte, ako sa obliect do Londýna? Chystáme sa 1.decembra. Podla meteoblue tam bude okolo 8 stupnov. Oplati sa paperka, ci skor nepremokava bunda proti vetru? Vdaka

belllinka
11. nov 2024

Ved to je za 3 tyzdne, nikto este netusi, ake bude pocasie 🤦‍♀️

martinmmartin
11. nov 2024

V Britanii je ovela teplejsie ako u nas ( golfsky prud) , takze paperku nie

anjetta
autor
11. nov 2024

@belllinka pýtam sa vseobecne, ako byva zvacsa v decembri. 😎 Samozrejme, ze na internete sa da pozriet kolko stupnov, ale zaujimali ma skor skusenosti ludi, kt. tam boli / žiju v tom case.
Ideme len s batohom, preto nemam moznost vziat milion veci ,,keby nahodou".
🙂

tina1549
11. nov 2024

v Decembri je v Londýne určite zima, možno nie také mrazy ako u nás ale je tam tá zima taká ako by som to nazvala agresívnejšia. Viac tam fučí a prší. Určite si zober niečo čo najhrubšie keďže predpokladám, že chceš chodiť po vonku po atrakciách. Radšej dáš dole ako by ti mala byť zima.

madeincssr
11. nov 2024

@anjetta zober si kvalitne vrstvitelne (a zbalitelne) oblecenie, nie velke (ci tazke) jednotlive kusy. Budes vela chodit, casto striedat exterier/interier a potrebujes byt lahko pohybliva. Skor nezabudni cosi na krk a ciapku, prip. rukavice, ak by fukal studeny vietor.

lenkakoc444
11. nov 2024

@anjetta ja ked som zila v londyne zimnubundu som vobec nevlastnila ani zimne topanky 🙂

simsalabim
11. nov 2024

@martinmmartin ako kedy. Zima tam vie doslova vliezt pod kozu, vlhko a vietor urobia svoje. Nepremokava bunda proti vetru urcite a aj zateplena je podla mna v zime nevyhnutnost. Ale zas zimne topanky netreba, len daco nepremokave.

vilma7
11. nov 2024

Tak ja ti napíšem takto, ale zo Švajčiarska, raz bol v decembri sneh a inokedy 20 Stupňov.
Alebo si už teraz balite kufre??? ;)

pukina
11. nov 2024

ved teplu bundu si daj na seba do lietadla, tensiu proti vetru zbal do batoha a podla potreby potom oblecies na mieste. zimne topanky ti urcite nebude treba, stacia prechodne.

zuzanockamt
11. nov 2024

@tina1549 Práveže tá zima je tam omnoho miernejšia.

oslo1
11. nov 2024

Zober si normalnu tensiu zimnu bundu. To ti Staci.
Tu SA obliekas podla toho, aku mas naladu a nie, Ake je pocasie.

tina1549
11. nov 2024

@zuzanockamt žila som tam a môj pohlaď je že zima je miernejšia čo sa týka mrazov... ale je tam pocitová teplota nižšia... 12 stupňov tam je cítiť oveľa chladnejšie ako tu

zuzanockamt
11. nov 2024

@tina1549 Tiež som žila v Londýne a oproti slovenskej zime sa mi tam zdalo omnoho teplejšie a príjemnejšie.