icon

Neviem si nájsť prácu v okrese Veľký Krtíš

Dnes o 12:34

Hľadám prácu už dlhší čas, ale zatiaľ ma nikam nevzali. :/ Ani len do kauflandu, uprednostnili iných záujemcov. Možno je to tým, že tu v okrese nie je veľmi práca (Veľký Krtíš). Ďalšia možnosť je, že som totálne neschopná. Keď niekomu poviem, že nemám prácu v mojom veku, tak si myslí, že aká som ja len lenivá a pod. Ale to, že skrátka ma nikam nechcú vziať nevidí. Je to ťažké, keď som k tomu ešte aj rómskeho pôvodu. To je ďalšia vec, ktorá asi prekáža.

anonym_8e6ce4
Dnes o 12:35

@anonym_autor aku mas skolu? A kolko rokov? Inak ti tazko radit

autor
Dnes o 12:37
@anonym_8e6ce4

@anonym_autor aku mas skolu? A kolko rokov? Inak ti tazko radit

@anonym_8e6ce4 poľnohospodársku, čo nebola dobrá voľba... 21.

janinah
Dnes o 12:38

Polnohospodarov netreba ci kde je problem?

natali8581
Dnes o 12:39

@anonym_autor aj chodíš na osobné pohovory alebo ťa nepozvú na pohovor už len na základe životopisu?

majka2959
Dnes o 12:43

@anonym_autor Napr. na stránke sk.jooble.org mi našlo toto. Aj školu na to máš: https://sk.jooble.org/desc/8620674054195271316?...

anonym_5bc076
Dnes o 12:59

Veď skús niekde na PD, či im netreba dojičky, pri zvieratách nechcú ľudia robiť. Ráno skoré vstávanie, ale tam je jedno, či si rómka.

anonym_e7402f
Dnes o 13:08
@majka2959

@anonym_autor Napr. na stránke sk.jooble.org mi našlo toto. Aj školu na to máš: https://sk.jooble.org/desc/8620674054195271316?...

@majka2959 to je asi skor pre muzov, ci? 😀

simona20201309
Dnes o 13:09
@anonym_autor

@anonym_autor to ma mrzi. Je dosť možné ze majú problém s tym ze si Rómka. Najlepšie by bolo začať cez nejaké známosti a potom ked uz budeš mat za sebou pracovať skúsenosti, bude sa ti hľadať ľahšie. Nepoznáš nikoho, kto by ti vedel pomôcť? Nemas chuť si urobiť externe nejakú školu? Bc a pod?

fruitys
Dnes o 13:28

@anonym_autor Ako si na tom s angličtinou, resp. s cudzím jazykom? Do zahraničia by si ísť nechcela? V takom Anglicku sa podľa mňa uchytilo viacero našich rómov, možno by ti aj pomohli niečo vybaviť. A máš celkom fajn pravopis, čiže už len minimálne v tomto schopná si 🙂

mimaapeto
Dnes o 13:45

kam si zo školy chodila na prax? či ste nič také nemali? skús niekde kde sa venujú pestovaniu.. napr Obeckov pestujú jahody a čučoriedky... je to s maturitou škola či len výučný list?

oriesocek
Dnes o 14:27

Inak si viazaná práve na bydlisko? Veľa mojich spolužiakov zo ZŠ odišlo kvôli práci inde… nspr v Ba by si si našla prácu urcite… ťažko je hľadať si prácu, kde jej je malo. V CR sú práce aj s ubytovaním…

majka2959
Dnes o 15:01
@anonym_e7402f

@majka2959 to je asi skor pre muzov, ci? 😀

@anonym_e7402f Skús sa tam opýtať. Povedia Ti.

marsmykkok
Dnes o 15:11
@anonym_autor

@anonym_autor prečo nie dobrá voľba? Nejaké družstvá tam v okolí sú. A ako si dlho bez práce a mala si niekedy nejakú prácu či od školy nerobíš? Ak nemáš deti najľahšie nájsť si niečo v Bratislave a bývať na ubytovni, neskôr nejaký zdieľaný byt, získaš prax, budeš v meste kde to žije nie v takom zapadákove ako je Krtíš a môže ti to len pomôcť.

marsmykkok
Dnes o 15:13

Inak v tom Kauflande mám pocit že berú/uprednostňujú skôr starších, tak okolo 40, nejako som veru v Kauflande úplne mladých nevidela, možno majú skúsenosť že rýchlo zdupkajú... Skôr Lidl, Billu by som skúsila.

bomba36
Dnes o 15:22

Ak ťa tam kde si teraz nič nedrží, choď inam, či už do väčšieho mesta, alebo do zahraničia. Mnohí zamestnávatelia poskytujú aj ubytovanie.

anonym_3498da
Dnes o 18:02

@anonym_autor treba si detí narobiť a uz to pôjde ako na páse, materska, rodicovska, kocikovne, vela mojich znamych cigániek tak začalo a dnes si ziju spokojne, vlastne poberaju dôchodok, oni za rok aj 2x vrhnú😎