Strach z operácií vo veterinárnej praxi. Ako si zvyknúť?
Dobrý deň,som absolventka strednej veteriny. Veterina ma baví,mám rada zvieratká,biológiu ... Avšak mám jeden problém,keď vidím operáciu,je mi zle . Chcem ísť pracovať na veterinu,ale bojím sa,že to nezvládnem a ma vyhodia . Je tu niekto,kto to mal rovnako a časom si zvykol? Napr vypitvat zviera mi nevadí,len keď zviera žije mi vadí z ľútosti .
Ja mám spolužiačku zo strednej školy ( úplne iné sme študovali ) a po pár rokoch čo robila to,čo sme vyštudovali sa dostala na miesto na veterinu ako sestrička. Najprv len ako taká čo podá striekačku atď, neskôr aj k operáciám. Viem, že dlho plakala lebo jej bolo zle ale nechcela s tou prácou skončiť lebo sa v tom našla. Asistenciu na operačke jej potom zrušili.
A po x rokoch to skúsila znova a už to šlo.
Jediné čo doteraz nazvime to nezvláda sú eutanázie zvieratiek ktorým už niet pomoci.
Ja mám spolužiačku zo strednej školy ( úplne iné sme študovali ) a po pár rokoch čo robila to,čo sme vyštudovali sa dostala na miesto na veterinu ako sestrička. Najprv len ako taká čo podá striekačku atď, neskôr aj k operáciám. Viem, že dlho plakala lebo jej bolo zle ale nechcela s tou prácou skončiť lebo sa v tom našla. Asistenciu na operačke jej potom zrušili.
A po x rokoch to skúsila znova a už to šlo.
Jediné čo doteraz nazvime to nezvláda sú eutanázie zvieratiek ktorým už niet pomoci.
@anonym_715b7e ďakujem za odpoveď
Pytaj sa na miesto na recepcii, pripadne mimo operaciek. Na velkych pracoviskach je bezne, ze na operacku chodia iba niektori z personalu, nie zarucene vsetci.
@colsami ďakujem za odpoveď
@anonym_715b7e ďakujem za odpoveď
@sabiberkyova nie je za čo. Držím palce .

Pytaj sa na miesto na recepcii, pripadne mimo operaciek. Na velkych pracoviskach je bezne, ze na operacku chodia iba niektori z personalu, nie zarucene vsetci.