ABKM
Ahojte, chcela by som sa poradiť.
Zistili mi alergiu na mlieko, pred pôrodom to bolo ako tak znesitelne celé tehotenstvo super. A po pôrode som 4 roky sa mi to brutálne zhoršilo. Najhorsi problém je ten ze ja si neviem povedať nie, proste stále musím niečo zjesť mini zákusok,keksík a potom mam krce boli ma brucho. Teraz na veľkú noc som sa neovladla dala si syr atď atď.
Ste tu niektorá ktorá mate alergiu?ako ste nadobro skoncovali s mliekom a povedali si nedám si. Moja pevná vôľa je v prdeli. Pritom som aktívna cvičím, behám, postavu si udržiavam ale neviem si povedať nie 😭
Vitaj v tomto nepopularnom klube 😁 no ja zas nepochopím, ako sa niekto neovládne a vie, že mu bude na h.vno a to doslova 🫣 chodíš do prace? Vonku? Nemávaš kŕče v “nesprávnom čase na nesprávnom mieste”? Neviem si to predstaviť a ta bolesť a problémy okolo mi nestoja za to.
Ak chces sladké, sú aj “čisté” produkty už. S tým syrom bojujem aj ja. Ale mne skôr chyba na cestovinách a pizzi, ale čo už. Jogurty sójové jedávam. Kokosové mi nešmakuju. A 4 rok od, už by si mohla byt obrnena 🙂 drzim palce.
Na začiatok nerozumiem, čo má cvičenie, behanie a tvoja postava s tým, že si vedome ničiš zdravie? No je to len na tebe, žiadny návod ani rada neexistuje. Ja keď viem, že mi bude potom zle tak to proste do huby nedám, nestojí mi to za to. Nehovoriac o tom, aké diagnózy si môžeš týmto správaním privodiť. Mysli aspoň na to.
Ja mam alergiu a keď si dám, tak by som doslova presedela celý deň na wc. Naučila som sa v pohode s tým žiť. Jedine mám trochu horšie, keď ideme na oslavy alebo sadnúť si niekam. Nie je veľký výber bezmliečnych veci. Varenie je bezproblémov aj moji si rýchlo zvykli a pečiem vo velkom.
@kalifka a taká milá jedna spomienka v restike 🤣 reku, nemôžem nič mliečne, takze niečo kde v omacke nebude ani maslo, mlieko, smotana, pripadne bez omáčky čokoľvek, hoci suchšie..chvíľka ticha a slečna servírka, tak bez omáčky môžete mat vyprážaný syr 🤣🤣🤣🤣 ja som myslela, že tam odpadnem rovno 🤣🤣
@laura07 nie je, už vedia všetko "nahradiť" a našla som si náhrady. Moji koľko krát mi povedia, že je to chutnejšie. Keksíky priznám sa nemám moc rada, ale za to milujem ovocie a tam asi sladké nahrádzam. Mi sme boli pred mesiacom na dovolenke hore na Orave, a prvý večer sme museli ísť do 3 reštaurácii, čo mi nevedeli nič ponúknuť, okrem vývaru lebo všetko majú dopredu uvarené a kuchár nemá čas mi variť na želanie.
Hlásim sa, nemám vôľu, som proste hladna😩, ale doma varím a pečiem bez mliečnych veci

je tu skupina abkm a intolerancia na laktozu, urcite Ti baby poradia