Ako správne vykonať testy na alergie?
Ahojte , mám rôzne prejavy alergie . Upchatý nos svrbenie očí pokožky zhorsene dýchanie kýchanie slzive oci. Teraz k veci . Musela som zmeniť doktorku lebo ma sestricka odbila medzi dverami že už 29 ročnú neberie detský pričom poznám starších čo k nej chodia od detstva .. Pointa je v tom že oba sestrička ku ktorej chodím mi tie testy neskrabe ani neprepichuje len nakvapka na kožu... Robila mi ich zatiaľ raz nič sa nepotvrdilo dva krát mi brala krv výsledky mi sestra nepovedala .. Doktorka ma presviedča že som zdravá... V minulosti som mala alergie na psíka ihlicnate stromy citrusy laktózu ... Mám to nejako vysvetlit sestre aby mi to prepichla ? Nezdá sa mi že robí tie testy správnym postupom... jednému pacientovi svietila celá ruka az ho t bolelo ..
@sunnycasslil ved si najdi imunoalergologa pre dospelych co to riesis a ides tu poucovat sestru?
@taktotedanie iba sa pytam ci je to spravny postup... A v Trnave ziadny iny imunulog pre dospelých neni..
@taktotedanie iba sa pytam ci je to spravny postup... A v Trnave ziadny iny imunulog pre dospelých neni..
@sunnycasslil no a? Sadni na autobus alebo do auta a chod inde, turistika za lekarmi je bezna v dnesnej dobe, no v dnesnej dobe je popularna aj lenivost a pohodlnost
Zdravotnik co to robi xy rokov vie ako ma vysetrovat
Ak sa ti nepaci chod inde na co cakas? Na duhu na oblohe?
@sunnycasslil nasla by som si ineho lekara. Mne vzdy testy robi doktorka a ano, porusi ihlou kozu, aby sa alergen dostal aj dnu.

@sunnycasslil ved si najdi imunoalergologa pre dospelych co to riesis a ides tu poucovat sestru?