icon

Čo znamená termín Histmin?

modraorchidea
18. feb 2025

Histmin

Ahojte. Prosím viete mi povedať čo to znamená? Bola som na odbere ešte v roku 2022. Doktor povedal, že je to ok a nemám riešiť, ale mne sa to nezdá.

kacena4
18. feb 2025

no znamena to ze mas hodnoty v norme a nemas to riesit... co chces viac?

taktotedanie
18. feb 2025

@modraorchidea ked mas v norme a nemas to riesit, nezakladaj zbytocne temu a netrap
Sa tym

yvanielka
18. feb 2025

@modraorchidea a máš nejaké ťažkosti? Keby máš problém s histaminovou intoleranciou tak to podľa mňa vieš

vanilkovazmrzka
18. feb 2025

Tam kde mas napisane modrykonik.sk napis google.sk a do okienka vloz histamin
Objavis novy svet

anavixy
18. feb 2025

@vanilkovazmrzka 😆👍🏻👏🏻👏🏻

slavomira236
18. feb 2025

@modraorchidea samotny pojem histamin je nic.dolezite je DAO enzym ktory stiepi histamin jeho mnozstvo a hlavne funkcia

modraorchidea
autor
18. feb 2025

@slavomira236 a.co znamená tá znížená hodnota?

modraorchidea
autor
18. feb 2025

@vanilkovazmrzka ja viem sama čo má si robiť...Ty si radšej rieš svoju zakomplexovanost....za každú cenu si typ rypnem

modraorchidea
autor
18. feb 2025

@kacena4 mám znížené hodnoty a na to povedal, že je to ok

modraorchidea
autor
18. feb 2025

@anavixy ďalšia dokonalá....ach koľko zla je v ľuďoch

slavomira236
18. feb 2025

@modraorchidea to mas este super . Dcerka ma dao len 0,6..

breeen
18. feb 2025

Môj syn ma tu hodnotu okolo 0,5… a neriešime, pár potravín ktoré mu robia zle, vynecháva. Rajčiny, mastné… odrazí sa mu to hneď na pleti. Ty máš číslo ok. Ten výsledok neznamená chorobu. Len pravdepodobnosť.

slavomira236
Autor odpoveď zmazal
breeen
18. feb 2025

Pravdepodobnosť v zmysle, že čím nižšie je ta hodnota, tým vyššia pravdepodobnosť, že máš HIT. Ale aj dvaja ľudia s rovnakou hodnotou nemusia mat rovnaké príznaky. Niektori dokonca vôbec. Ak by si mala, kup si daosyn, histapp alebo niečo prírodne (aj take je)

anavixy
18. feb 2025

No pozri, keby hodis do googla “znizena hladina dao” tak ti hned vyhodi niekolko vysledkov hladania, ktore su podla mna celkom zrozumitelne. Jedine tvoj lekat pozna teba, tvoje priznaky atd, pri takejto hodnote ide len o pravdepodobnost intolerancie a ked tvoj lekat usudil, ze to nemas riesit, tak to zrejme nic neznamena pre teba. A to bez ohladu na to co zistis na MK.

lienka.7
18. feb 2025

@modraorchidea výsledky mas uplne v poriadku. Nemáš HIT. Keby áno, nerkesis to po 2 rokoch.
Každému človeku nerobia dobre nejaké potraviny. Tak ich vynechaj a bude ti dobre.

modraorchidea
autor
18. feb 2025

@breeen a aké má príznaky?

slavomira236
18. feb 2025

@modraorchidea dcera ma ekzem zihlavky lica jej hned scetveneju ked prijme vis histaminu.
Casto je zahlienena. Kazdy clovek ma ine priznaky

modraorchidea
autor
18. feb 2025

@slavomira236 mne s a tiež robí žihľavka,.zahlieneny som tiež a aj červeň v tvári

breeen
18. feb 2025

@modraorchidea po mastných jedlách niekedy až teploty, keratoza pilaris na tvári, zle spanie, žihľavka po špenáte i rajčinach, bolesť brucha a celkovo hneď pocit plnosti…

breeen
18. feb 2025

Pozerám, že výsledky sú z 2022. Ak by si mal HIT taky, že naozaj, už by boli príznaky úplne iné… poznam ľudí čo nemôžu naozaj nič. A sú na prísnej hit diéte. Ale aj keby, s tým sa dá v pohode žiť. Môj syn ma aj alergiu na mliečnu bielkovinu a boli sme vyše roka na totalne prísnej diéte…