icon

Dá sa vyliečiť z ABKM?

diaszoky
28. mar 2023

Viem asi tu uz ta tema bola, no skusam zas lebo by som za to dala vsetko aby som sa toho zbavila a dala si normalny jogurt, normalne smotanovo syrove cestoviny.. Moja dr povedala, ze nie ale vraj su studie, ktore tvrdia ze sa to sa 🙏🏻Dakujem za kazdu radu

Strana
z3
gabika0825
29. mar 2023

@diaszoky probio 24 od advance nutrition

diaszoky
autor
29. mar 2023

@gabika0825 dakujem pekne🙏🏻

gabika0825
29. mar 2023

@diaszoky nemáte začo, teraz akurát pozerám na stránke a nie sú vyslovene veganske, niekde píšu áno niekde nie, ale nie je tam lepok, laktóza ani mliečna bliekovina. Čiže nemalo by vám to vadiť

zuzkaa1991
29. mar 2023

@gabika0825 ake ste mali??

gabika0825
29. mar 2023

@zuzkaa1991 myslite probiotiká? O 2 komentare vyššie je cely názov

scila
29. mar 2023

@diaszoky mne na gastre doktor povedal, že to nemusí byť na celý život. Tak aj ja dúfam...

diaszoky
autor
29. mar 2023

@scila ale toje aj divne ze jeden dr powie tak a druhy tak

danielahamar
29. mar 2023

@diaszoky existuje aj intolerancia na BKM a nechcem ta strašiť, ale mne abkm začala brutal práve pred 2rokmi po 3tehu

diaszoky
autor
29. mar 2023

@danielahamar ja som uz pred tehu mala

diaszoky
autor
29. mar 2023

@diaszoky aha ze z intolerancie preslo az na alergiu

danielahamar
29. mar 2023

@diaszoky ja som mala len podozrenie a dokonca malý má tiež abkm, takže to kúpil u mňa

diaszoky
autor
29. mar 2023

@danielahamar to je hrozne

lila1988
29. mar 2023

@diaszoky a kolkaty mesiac? Ono v takom 5 mesiaci by sa to mal zlepšiť stav a potom aj počas celého obdobia kojenia by to malo byt v pohode, ale ako kamoska dokojila, bkm sa zas objavila

katka1981
22. nov 2025
@july0

@cookie29 a ako reagoval na soju ? nam alergolog po 5 mesiacoch kazal dat vyskusat mlieko v pecive a postupne zaradzovat ale este som sa neodvazila mu dat lebo mal dost prudke reakcie na jogurt ked som mu dala prvy krat

@july0, mne povedal imunolog, ze imunita ked raz vyhodnoti (vyskoci) tak tu latku ma zakodovanu navzdy. Ja som mala hranicne hodnoty IG na kazein norma je 14,99 a mala som 17, neverila som ze by mi mohlo mlieko vadit, mam HITko ale mliecne mi fakt nevadi. Pol roka som vylucila uplne, po pol roku som zacala mliecne a hodnoty mi uz vysli na 20. To nie je intolerancia ze chyba enzym. Obavam sa ze sa s tym nic neda robit. Muz ked mu zistili ABKM, tiez nam povedali ze je to intolerancia a mal cez 300 hodnotu, po 10 rokoch diety kedy ozaj si len obcas nieco da ale velmi velmi zriedka, lebo on by mal migreny a hnacky, ma hodnoty okolo 45. Cize neda sa s tym podla mna nic robit.

Strana
z3