Laktózová intolerancia a histamín +intolerancia na sóju a prejavy.
Dobrý deň prosím vás pred pár dňami mi zistili intoleranciu na laktózu,histamin,intolerancia na sóju.Je možné že prejavy som mala bolesti v krížoch , výtoky atď? Z gyn. hľadiska som mala Ecoli ktorá podľa mňa nebola dostatočne preliečená tak čakám na ďalšie výsledky, len si neviem vysvetliť tie bolesti v krížoch.Trvá to naozaj dlho.Dakujem za odpovede
@michaelaaa37 ako ste sa prosím vás dostali na také vyšetrenie a respektíve kde sa to zisťuje
@wewka1211 gastroskopia a potok mi brali veľa krvi a ešte musím ísť imunologovi kvoli histaminu
ahoj mne pred pár týždňami zistili intoleranciu na laktózu, sóju, vaječný bielok a mám obmädziť živočíšne tuky. Keď máš intoleranciu na niečo, niekde sa to začne prejavovať, odkedy som obmedzila veci na ktoré mám intoleranciu, zmizlo mi akné a keď raz za čas poruším že si dám niečo čo nesmiem tak ma to aj boli, mna teda brucho na pravej strane. Predtým keď som jedla všetko ma to bolelo raz za čas, teraz vždy keď niečo zjem čo jesť nemám. Vyskúšaj si dať na mesiac dietu že ozaj nič nezješ na čo máš laktózu a uvidiš či tie bolesti prejdu ak hej, tak to máš z toho jedla

@michaelaaa37 https://histaminovakasulka.com/histaminova-into...