icon

Liečba histamínovej intolerancie

pavlinahurtikova
17. máj 2025

Dobrý deň viete mi prosím poradiť niečo na histamínovú intoleranciu ? Strašne bývam nafúknutá brucho mám stále ako tehotná .

slavomira236
17. máj 2025

@pavlinahurtikova vynechat zo stravy to co ti nerobi dobre

liv1
17. máj 2025

Liecba je dieta (kazdy to ma inak), zdrava strava, pohyb, napr masticha atd..

marca12
17. máj 2025

Probiotika uzivas? A musis si odsledovat,co ti nerobi dobre.

palculienka40
17. máj 2025

@pavlinahurtikova pomaha quqrcetin, daosin a revicolin. Najviac revicolin znizuje citlivost na hit.

balerina2025
17. máj 2025

@pavlinahurtikova prosim ta ake mas priznaky a ako ti to zistili? cez hadicu ci krv. aktualne riesim tiez gastro problemy dakujem

pavlinahurtikova
autor
18. máj 2025
@balerina2025

@pavlinahurtikova prosim ta ake mas priznaky a ako ti to zistili? cez hadicu ci krv. aktualne riesim tiez gastro problemy dakujem

@balerina2025 mne to určil kozny doktor tým že mám ekzem s testov ja to mám od dieťaťa

balerina2025
18. máj 2025
@pavlinahurtikova

@balerina2025 mne to určil kozny doktor tým že mám ekzem s testov ja to mám od dieťaťa

@pavlinahurtikova aha dakujem

slavomira236
18. máj 2025
@pavlinahurtikova

@pavlinahurtikova co mas od dietata?

pavlinahurtikova
autor
18. máj 2025
@slavomira236

@pavlinahurtikova co mas od dietata?

@slavomira236 histamínovú intoler

pavlinahurtikova
autor
18. máj 2025
@marca12

Probiotika uzivas? A musis si odsledovat,co ti nerobi dobre.

@marca12 užívam mastichu

anka4434
18. máj 2025

Histaminova intolerancia je u každého inak ale u mna je to cisty masaker môžem dodržiavať stravu vsetko ale aj tak mi je furt zle úzkosti nervozita extrasystoly furt má klepe slabosť tela dakedy až kolapsove stavy a stravu dodrziavam podľa prísneho nizkohistaminoveho zoznamu už vyše rok a furt mi neni dobre histappu som sa už dojedla céčko quercetin omarit 20mg a nič s toho nepomáha teraz konečne po dvoch týždňoch som sa dostala z nafukovania pri ktorom mám vždy úzkosti

diaszoky
19. máj 2025

@pavlinahurtikova probiotika masticha qzercetin dieta pohyb a weeela vody

diaszoky
5. jún 2025
@anka4434

Histaminova intolerancia je u každého inak ale u mna je to cisty masaker môžem dodržiavať stravu vsetko ale aj tak mi je furt zle úzkosti nervozita extrasystoly furt má klepe slabosť tela dakedy až kolapsove stavy a stravu dodrziavam podľa prísneho nizkohistaminoveho zoznamu už vyše rok a furt mi neni dobre histappu som sa už dojedla céčko quercetin omarit 20mg a nič s toho nepomáha teraz konečne po dvoch týždňoch som sa dostala z nafukovania pri ktorom mám vždy úzkosti

@anka4434 nemozes mat celiakiu?

anka4434
5. jún 2025

@diaszoky bola som na sibo testoch mala som vysoké hodnoty uvidím čo bude lieky mi zatial nedali

diaszoky
5. jún 2025
@anka4434

@diaszoky bola som na sibo testoch mala som vysoké hodnoty uvidím čo bude lieky mi zatial nedali

@anka4434 aha chapem masaker