Liečba histamínovej intolerancie
Dobrý deň viete mi prosím poradiť niečo na histamínovú intoleranciu ? Strašne bývam nafúknutá brucho mám stále ako tehotná .
Liecba je dieta (kazdy to ma inak), zdrava strava, pohyb, napr masticha atd..
Probiotika uzivas? A musis si odsledovat,co ti nerobi dobre.
@pavlinahurtikova pomaha quqrcetin, daosin a revicolin. Najviac revicolin znizuje citlivost na hit.
@pavlinahurtikova prosim ta ake mas priznaky a ako ti to zistili? cez hadicu ci krv. aktualne riesim tiez gastro problemy dakujem
@pavlinahurtikova prosim ta ake mas priznaky a ako ti to zistili? cez hadicu ci krv. aktualne riesim tiez gastro problemy dakujem
@balerina2025 mne to určil kozny doktor tým že mám ekzem s testov ja to mám od dieťaťa
@balerina2025 mne to určil kozny doktor tým že mám ekzem s testov ja to mám od dieťaťa
@pavlinahurtikova aha dakujem
@pavlinahurtikova co mas od dietata?
@pavlinahurtikova co mas od dietata?
@slavomira236 histamínovú intoler
Probiotika uzivas? A musis si odsledovat,co ti nerobi dobre.
@marca12 užívam mastichu
Histaminova intolerancia je u každého inak ale u mna je to cisty masaker môžem dodržiavať stravu vsetko ale aj tak mi je furt zle úzkosti nervozita extrasystoly furt má klepe slabosť tela dakedy až kolapsove stavy a stravu dodrziavam podľa prísneho nizkohistaminoveho zoznamu už vyše rok a furt mi neni dobre histappu som sa už dojedla céčko quercetin omarit 20mg a nič s toho nepomáha teraz konečne po dvoch týždňoch som sa dostala z nafukovania pri ktorom mám vždy úzkosti
@pavlinahurtikova probiotika masticha qzercetin dieta pohyb a weeela vody
Histaminova intolerancia je u každého inak ale u mna je to cisty masaker môžem dodržiavať stravu vsetko ale aj tak mi je furt zle úzkosti nervozita extrasystoly furt má klepe slabosť tela dakedy až kolapsove stavy a stravu dodrziavam podľa prísneho nizkohistaminoveho zoznamu už vyše rok a furt mi neni dobre histappu som sa už dojedla céčko quercetin omarit 20mg a nič s toho nepomáha teraz konečne po dvoch týždňoch som sa dostala z nafukovania pri ktorom mám vždy úzkosti
@anka4434 nemozes mat celiakiu?

@pavlinahurtikova vynechat zo stravy to co ti nerobi dobre