Tipy na kupované pečivo pri histamínovej intolerancii
Ahojte, viete mi poradiť, aké pečivo si pri HIT kupujete?
Áno viem, každému iné sadne, ale ja som zatiaľ nenašla také, čo neobsahuje lepok a zároveň psyllium, na ktoré som alergická.
Pracujem na zmeny, takže pečenie domáceho pečiva je pre mňa trochu ťažšie časovo.
Určite si časom nájdem systém, ale zatiaľ to viem krátko a ešte sa len zoznamujem so všetkým.
Niekedy by mi bodlo vedieť o nejaké rýchlej záchrane 😁
Prípadne ak máte tip na nejaké konkrétne výrobky, ktoré si kupujete v obchode.
A nemyslím ovocie, zeleninu, strukoviny 😁
Proste keď som celý deň z domu, tak brať si 5 dóz je náročné a nejaká ta zdravá vychytávka, niečo iné okrem jablká, by ma potešila.
Ďakujem.
cereálnu kajserku,bagetku v Lidli prípadne ,kukuričné z ľanom Racio chlebíčky hlvané je aby nebolo kysnuté z kakaom,makom
@alison11 ďakujem
Muž v Lidli ten pšenično ražný chlieb. Čaj rooibios z Lidla mu upokojí žalúdok. Na záchranu ked mu príde zle má pancreonal. Ale to je u histaminikov najhoršie , každý je iný.
cereálnu kajserku,bagetku v Lidli prípadne ,kukuričné z ľanom Racio chlebíčky hlvané je aby nebolo kysnuté z kakaom,makom
@alison11 cerealna kaiserka aj bagetka z lidla je mrazeny polotovar. To ti vazne toto pecivo pri histaminovej intolerancii nevadi? Mna ide odpalit po konzumacii dopeceneho peciva zo supermarketov.
Jedine,co mi nerobi zle je kvaskovy chlieb,ale peceny doma. Ziadny supermarketovy som este nenasla,ktory by vyhovoval.
Zoznam mám, ale chcela som niečo hotové, kupované ako záchranu, keby náhodou.
Tie pečiva z obchodov, presne dopekané, to nie, to mám hneď reakciu. Ale dnes som mala konečne voľno a vypísala som si recepty aj na domáci chlieb a jedálnícek som si urobila.
@alison11 cerealna kaiserka aj bagetka z lidla je mrazeny polotovar. To ti vazne toto pecivo pri histaminovej intolerancii nevadi? Mna ide odpalit po konzumacii dopeceneho peciva zo supermarketov.
@marca12 Ja beriem Zenaro na alergiu a sním mi niektoré jedlá tak nevadia bez nich by to bolo horšie treba ísť k alergologičke z liekmi antihistamínami sa dá zvládnuť