icon

Výsledky HIT

16. máj 2023

Je ta hitka zla? Rozumiete sa do vysledkov? Dik

Výsledky HIT
Strana
z2
anjelok
17. máj 2023

@tanika tak skus dietu a uvidis, ci ti bude lepsie. Pri tychto diagnozach treba hlavne skusat, co mozes a nerobi ti zle, u kazdeho je to inak

tanika
17. máj 2023

@anjelok dakujem 👍

dlucy
18. máj 2023

@tanika pozri ak Ti robi vela veci zle urob si reset. A potom pridavaj potraviny a uvidis co Ti robi zle. Bohuzial pri hit sa to inak neda len skusat.

tanika
18. máj 2023

@dlucy ako reset ? Jest len ryžu ? Poraď

cecilia29
18. máj 2023

@tanika mala som myslím 4 alebo 6, po roku 11 . Nič konkrétne, únava, nadúvanie

dlucy
18. máj 2023

@tanika ano tyzden rano maces obed a vecer ryzu a mozes to striedat s varenymi zemiakmi

tanika
18. máj 2023

@cecilia29 juj ja 1,69 a to uz aj atihistaminika v sebe mala pri odbere . 🙈

tanika
18. máj 2023

@dlucy dakujem ozaj musim ist na to ozaj striktne prísne , lebo mne sa to ozaj stupňuje problemy od oktobra 22 ale nie tsketo ako terz opuch tvare, flaky , červeň , pery citim svrbenie miernych opuch znútra. Keby bolo celkom zle mozem di dat prednison kortikoid ale to nechcem lebo vidim ze asi aj ten mi nerobi dobre. No des ..,,kozna ze ati histaminika rano aj vecer urcite prísnu dietu . Dnes rano ryžové chlebicky , sunka no a obec ryza . Dokonca som si dala predjedlom obedom ten histappp. Uvidim …. Som z toho na prasky 😂

dlucy
18. máj 2023

@tanika klud neboj to das ja som reagovala zo zaciatku na vsetko len mne sa to zacalo tym ze som dostala zihlavku. Ja mam teraz antirefluxnu dietu a to tiez nie je med lizat 🤯

dlucy
19. máj 2023

@tanika nebola si aj v skupine Gastroezofageálny reflux u dospelých?

tanika
21. máj 2023

@dlucy ano bola velmi davno som mala problem s refluxom potom roky pokoj a v novembri 2022 problem znovu nasiel sa však helikobakter bohuzial nemohol by prelieceny nakolko som po atb mala reakcie alergické 🥲 uz mozno vtedy sa zacal problem s hit . Reakcia na atb doxyhexal , enitizil . Inak kyselinu ja necitim ani žalúdok ma uz neboli , isty cas som brala mastichu a brokolicovú olej . A pozom choroby cez vianoce , mozno aj covid , hemofil atb alerg. Reakcie a kotikoidy prednison …..,, a teraz diag. Hit

dlucy
22. máj 2023

@tanika ako Ti to potom preslo? Ja sa s tym trapim od polky januara ale tyzden uz drzim dietu. Aj lieky mi dr zmenil. Vysadila som ich na dva tyzdne a uz ma zaludok bolel. Teraz mam nove a plus dieta

modrykolibrik
22. máj 2023

Ja mam histaminovu intoleranciu, PKU a teraz mi zistili SIBO

Strana
z2