icon

Zmizne alergia na kravské mlieko za mesiac?

anetaanet
2. nov 2025

Dobrý deň píšem ohľadom môže 20mesačnej dcery. Ide Oto že sa vyhadzala a bola jej zistená z odberov krvi a stolice alergia na kravske mlieko. Dr. Spravila ďalší odber na potraviny a znovu kravske mlieko a už jej nebola zistená žiadna alergia ani na mlieko takže chcem sa spýtať ci je možné že to zmizlo za cca mesiac ci je to možné stretli ste sa už s tým? Ja som s toho mimo už neviem ci jej mam alebo nemám dávať mliečne výrobky. Dr keď mi poslala výsledky napísala mi k tomu ze testované potraviny predstavujú problém.dietata na ne nema alergiu. Tak som jej napísala ze ci teda máme dávať aj mliečne výrobky a môže všetko no žiaľ už týždeň čakám odpoveď. Mam prvé dieťa a bojím o ňu dúfam že mi pomôžete. Tej odpovedí pani pr. Som veľmi nepochopila. Vopred ďakujem za vaše rady a názory.

amelia89
2. nov 2025

Mojmu synovi vychadzali z krvi vsetky vysledky negativne, ale pri konzumacii mliecnych vyrobkov mal silny ekzem a krv v stolici, alergolog mi vysvetloval ze u tak malych deti tie testy nie su vzdy presne. Najpodstatnejsia bola jeho reakcia na dane potraviny. Je logicke ze ak to tvojej dcere este stale robi nejaky problem nebudes jej to davat…
mojmu synovi tato konkretna alergia odoznela po 2. roku.

kacena4
2. nov 2025

alergie sa menia, ak raz bola neskor byt nemusi. Pri druhom testovani mala mesiac vysadene mliecne vyrobky?! ak ano toto mohlo sposobit skreslene hodnoty. Takže treba davat pozor na alergén aj nadalej.

anna777115
2. nov 2025

Može odiznieť a nemusi nikdy. Moja dcera ma 12 rokov a ked len omylom niečo mliecne zje, tak bolesti brucha, tvrda stolica až zapcha, krv v stolici. Zrejme to bude na cely zivot.

anonym_125041
2. nov 2025

@anetaanet alergia vie zmiznut,ale nie za mesiac. Moja z toho vyrastla po 3.roku. Uvidis ci bude reagovat, ked zje mliečne

terry658
2. nov 2025

@anetaanet môj mal tiež symptómy a z krvi nevyšlo nič. Akonahle pil mlieko tak zle. Tak sme boli vyše roka a pol bez mlieka a vyzerá to tak, že sa to už upravilo.

anetaanet
autor
2. nov 2025
@terry658

@anetaanet môj mal tiež symptómy a z krvi nevyšlo nič. Akonahle pil mlieko tak zle. Tak sme boli vyše roka a pol bez mlieka a vyzerá to tak, že sa to už upravilo.

@terry658 mojej som dala a vyzerá ze nič sa nedeje žiadne bolesti ani nič skúšala som takže neviem no len bojím sa aby časom nemala problém krv v stolici a pod.

terry658
2. nov 2025
@anetaanet

@terry658 mojej som dala a vyzerá ze nič sa nedeje žiadne bolesti ani nič skúšala som takže neviem no len bojím sa aby časom nemala problém krv v stolici a pod.

@anetaanet u nás vždy prišli symptómy do dvoch-troch týždňov. Nemuseli sa prejaviť hneď a všetky.