Príznaky histamínovej intolerancie
ahojte,
chcem sa spytat tych co mate HIT, ale presne mate priznaky?
totizto mam pocit, ze po kovide sa u mna rozvinula a to cislo na zaklade toho, ze som cvicne vyskusala jest iba potraviny, ktore su pri HIT povolene, resp. som nejedla zakazane a neskutocne sa mi ulavilo od niektorych mojich symptomov. vylucila som hlavne kvasene a kysle veci, jogurty, vino.
priznaky boli: reflux, palenie jazyka, skrabanie v krku, zatelanie hlienov v krku.
avsak nemala som nikdy ziadne bolesti hlavy, problemy so stolicou ani nafukovanie.
moze ist aj tak o HIT?
zhodou okolnosti som bola asi mesiac pred kovidom na teste na intolerancie a nevysla mi ziadna.
@monicka987 dakujem, no prave mam tiez pocit, ze vynechanie tych jogurtov bol pre mna "game-changer". no naozaj som predtym s nimi nikdy nemala problem. ale mne nevadia v bruchu, mne sposobuju problem v ustnej dutine.
HIT sa u každého prejavuje inak a každý človek môže mať iné symptómy... Čiže áno, môže to byť, že si nemusela mať tráviace ťažkosti, ani migrény... Len tie, o ktorých si písala...

Ahoj ja nemám potvrdenu HIT ale mavam aj tráviace problémy až mi raz povedala pani doktorka na hematologii, že mliečne veci mám skusit nejesť a bude mi lepsie. Aký to ma súvis síce neviem ale bolo mi lepsie