Ročný syn má červené líčka po banáne a rajčinách
Zdravím mamičky. Mám ročného synčeka a mame obdobia keď nám sčervenaju licka , všetky testy negatíve na potraviny a roztoče. Každopádne po banáne, paradajke , mrkve som si odsledovala , že mu nabehnú licka. Ale keď tieto potraviny nedám sú krásne , ale o týždeň dva sú opäť červene. Z čoho prosím vás , stretli ste sa s niečim takým? Dakujem vopred 🙂🙃
@renatka100 idu nám zuby , mame iba 2 dolné úplne vonku , a na póly horné , a tlačia sa 2 zúbky ,, 🙃
@lula313 áno, aj nám sa tlačia, mame skoro 4 vonku a dvojky sa tlačia.. aj tak mierne vychádzame máte? Pošlem. Foto keď sa zobudí keď môžem 🙃
@calimero3w ahoj, ako tu uz bolo spominane, pri raste zubov zvyknu zacervenat licka. Ale nemal by byt vysyp. Ak badas vysyp po urcitych potravinach (spominas banan, paradajku a mrkvu), asi to nebude mat suvis so zubami. Robili vam aj testy na histaminovu intoleranciu?
@diewcatqoo ahoj. Robili nám áno a vsetko negatívne. Teraz som mu dala advant masť na báze kortikoid išiel spinkať a po zobudeni to má úplne bledé skoro až preč., ale nechcem mu dávať 2 x do mesiaca masť aby mu to zmizlo a nesvrbelo ho to,, okrem toho je to nezdravé aj keď je tam minum kortikoidov,, neviem čo mám robiť, keď ani ložná, alergológ ani gastro nevedia ,,
@calimero3w aj u nas tak,dlhodoby problem,raz je to lepsie ale k zhorseniu dochadza tiez pri zubkoch.ked sa uz zacina skriabat,tiez pouzijem jemnu vrstvu advantanu.inak sa da este vysusovat cistou zinkovou mastou,sudocremom.
@calimero3w nas ma cervnw licka kd sa mu tlacia zubky,pomaha mu camilia z lekarne,je to homeopatikum,cervwn mu stiahne a je aj proti boleniu dasienk
@tatinka dakujem skúsim aj tu masticku, mám biodermu, bepathen, advantan, sudocrem, excipiciál, a ešte asi ďalšie 4 masticky .. 🤦♀️😂
@calimero3w samozrejme,ze pri zuboch je oslabena imunita,a teda aj ekzem sa horsi. To,ze nemal z krvi potvrdenu alergiu,este neznamena,ze ju nema ;) Ak pozorujes po urcitych potravinach vysyp,snaz sa ich eliminovat,na cas ich nedavaj vobec,a nasad ich opät po cca 3 mesiacoch,po troske. Malo by to byt lepsie,ak nie,riesila by som dr,a dlhsiu eliminaciu.
@calimero3w homeopatikum Camilia je taka vodicka na pitie🙂ak mozem poradit,na FB je velmi dobra skupina-Atopicky ekzem,vedia poradit!tiez pristupujem ku kortikoidom opatrne,viem ze neriesia problem.ale kedze som sama atopik,viem ako je to skriabat sa do krvi a nechcem aby sa maly trapil...
@calimero3w ta camilia je roztok homeopaticky,to musi dietatko vypit a cca do pol hodinky nam to zabera,stiahne cerven z licok a aj je Proti bolesti ked idu zubky,stoji cca 6 e
@calimero3w aaa az teraz som si vsimla,ze ivik ti uz vlastne na to dala reakciu....
@calimero3w ako ste na tom? Našej už zmizlo začervenanie same, ale mala ich asi 4 dni červene s miernym vysypom. Nemyslím, že je to alergia. Dcéra ukozkovo je, čiže jej doteraz varím individualne len zdravú stravu a každú novú potravinu som zavádzala 3-4 dni a na nič alergiu nemala, ani vysyp. Nám rastu 4 štvorky naraz(dve sú už skoro celé vonku, jedna prerezana a posledna sa asi prerezava, lebo dnes strašne plackala, to už pozname, keď je zo zubkov😞) a strkala si prstik do pusinky na tom mieste.
@lula313 aj ja ešte stále varimsepare,, už mame pekne licka, dnes som kúpila tie homeopatika, somzvedava či pomôžu na červene licka keď sa objavia,

@calimero3w u nas vzdy ked rastu zubky su sj licka cervene