1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
@lexl tiež som poslala prácu koncom júna a pozvánka mi prišla na konci októbra vôbec som nečakala že to bude tak rýchlo
@mikulinkaa Fíha, tak to ste asi jedina, ktorej už prisla pozvánka... ale gratulujem vam. a kedy máte obhajobu?
@mikulinkaa a prosím vás, z akého predmetu ste robili? ďakujem za odpoveď.
Ahojte,ja som tiez poslala pracu koncom juna bez predatestacnej pripravy a tiez cakam na pozvanku.
Ahojte dámy. Mám ďalšiu otázku. Prácu uz skoro mam,len ju musim upravit,avsak mam problem,pisem v rozsahu 18 az 24 stran,cize pre strednu skolu,ale ja mam viac. Ako sa to pocita? Od uvodu az po zaver musi byt do 24 stran,alebo celkovo. Lebo ja mam 40 stran spolu s prilohami,viem ze tie sa nepocitaju,no dufam ani ten zaciatok. Aby nebol problem pri posudku. Ďakujem
Čauko wierkaawierka, ja som tiež písala prácu v rozsahu 24 strán (úvod je 3 strana a záver 24 strana). Prílohy sa nepočítajú. Celkovo mám prácu s prílohami a fotkami na 40 strán. Poslala som do RK a čakám na posudok. Prajem pekný deň 🙂
@hadria nebol rozsah 25-35 strán? Ja som sa riadila tým.
@wierkawierka
@hadria
@wierkawierka
Ospravedlňujem sa, zle som pochopila vašu diskusiu. Áno, pre najvyššie dosiahnuté vzdelanie stredoškolské je rozsah 18-24 strán 🙂
Aha, ďakujem veľmi pekne za vysvetlenie
Ahojte 🙂 prosím Vás, do ktorého decembra treba odovzdať prácu? Vďaka za info 😉
Ahojte, je niekde zavesene co vsetko ma obsahovat praca? Temu musi niekto schvalit ci si mozem vybrat sama? Diky
@ginepra ahoj, na stránke by mali mať podmienky k napísaniu práce(od počtu strán až po to, čo všetko tam má byť)....tému si volíš sama, nemusí ti ju nikto schváliť
Ďakujem za pomoc.
@martinella1 dakujem 👍
...mám 1. atestáciu za sebou. bolo to v pohode. komisia bola príjemná a ak ste mali recenzentský posudok s dobrými percentami tak stačilo prečítať iba cieľ práce a jednu z otázok recenzenta. všetkým držím palce👍
@mikulinkaa Blahoželám 🙂 My síce ešte iba čakáme na posudok, ale ako prebiehala skúška z tematických okruhov? Alebo tú ste nemali vôbec?
@mikulinkaa Srdečne blahoželám! 🙂 🙂 🙂 🙂
ďakujem. ťahali sme si aj otázky s tých 15 okruhov ale nechceli toho veľa, keď videli že viete o čom hovorite tak vás zastavili, poďakovali a mohli sme ísť domov. osvedčenia posielajú poštou.
@mikulinkaa Z akého predmetu ste robili atestáciu? Je rovnaká komisia pre vsšetky predmety?
predprimárne- ale boli sme vsetci spolu.
@jannies15 ked som robila je, tak 1 komisia pre rozne rpedmety, ja som robila z obcianskej a robili so mnou ludia z MŠ, vychovavatelky, odborne skoly, slovencina....proste rozne

@miracko áno, presne tak