1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
Najodou nebol niekto na 2.atestacke
@maajka83 acernanova@centrum.sk ,veľmi pekne ti ďakujem
@illinka ja sa chystám,len sa akosi nemôžemk tomu dokopať
Kočky, písal niekto z vás 2.atestačku z HUV?
@martinella1 sak ani ja...preto sa pytam.pisala som uz na mpc a vratili mi ju tak premyslam.nad RK
@illinka kámoške neprešla v RK, za to prešla na MPC....
@martinella1 kvôli čomu neprešla?
@casarka písala 1. atestačku a vraveli jej, že má prvky 2. atestačky, že je nadhodnotená.....čiže vraj "až príliš super"
Dievčatá,aj ja s kolegyňami chystám do RK na 1. atestačku. Poslali sme zatiaľ lem prihlášky. Sme učiteľky 1.st. ZŠ. Ako to prebieha_ Bojím sa, že to nezvládnem pri troch deťoch a práci v škole, Mám sa čoho báť?
Ahojte 🙂 Prosím Vás, kto si robil PREDATESTAČNÉ vzdelávanie - ako má vyzerať tá prezentácia zvolenej témy na jeho ukončenie? Vopred vďaka za info;)
@saskijka to by aj mňa zaujímalo,ak niečo zistíš daj prosím vedieť za 10 srdiečok🙂
@adriana1910 Jasné, dám info, ak sa mi vôbec niekto ozve .... 😔 Ak by si sa ty dostala k nejakým info, nezabudni na mňa ;)
@saskijka dobryy den,poslie mi email poslem vam moju co som mala ja a stacilo im to. 🙂
@saskijka normalne presne podla osnovy co pisu na stranke. a z prace, ktoru budes robit doplnis udaje - co je temou prace, comu sa budes venovat, ake zdroje pouzijes. neboj nic, taka mala obhajoba prace. nemaju tam co kritizovat, skor ta usmernia este v cieloch, ak by si ich mala zle. proste, porozpravas o svojej praci, ktoru budes robit. ja som si ju priebezne robila, takze som odovzdala uz skoro "hotovu".
@martulka1990 Ďakujem veľmi pekne, môj email: karasova.zuzana@centrum.sk
ahojte, chcem len posunut info, ze nejaka dobra dusa pridala na zborovna.sk vypracovane uz tie nove otazky(okruhy) k 1. AS ... kd este niekto nema 🙂
tenty nevedela by si mi poslat link.dakovala😘

@maajka83 Ahoj, velmi pekne by som Ta aj ja poprosila o nejake materialy, ci na skusku, alebo ppt ako vzor. Zatial som chodila iba na predatestacne a nemam sa koho na to popytat, kedze som doma na materskej. Velmi by si mi pomohla. Velke Dakujem. 🙂
Moj mail: majzelka@gmail.com