1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
@fifina461 super,dakujem..nasla som nieco na zborovni 🙂
@17dominika17 zdravim.uz ste robila atestacnu skusku? Mozem sa opytat nejake info? Ako mam zacat? Kreditov mam dosť
ahojte- ide siniekto robit 2A? ja som poslala prihlašku na edukačnu pripravu, tak hadam ma skoro vezmu 🙂
@17dominika17 ahoj ja ma kontakt na jednu pani ktorá vypracovala mne pred časom ale nie na arestacku ale na štátnice. Mozem kontakt posunúť do IP v prípade záujmu.
@17dominika17 aký okruh máš? niečo by som našla
@martinella1 toto by som potrebovala 😊 dakujem
@17dominika17 na bazosi predáva jedna a na zborovňa.sk je tiež nieco..výber si😀
@17dominika17 nieco mam v mailoch,ale budem moct poslat aj vecer,tak posli email,urcite tam nieco najdes....my sme mali inak formulovane,ako okruhy,nie konkretne otazky,ale zo vsetkeho tam je
@martinella1 moj mail je: dominika.racekova17@gmail.com
Dakujem velmi pekne 😊
@17dominika17 Poslala som ti to vo viac.mailoch, len takto som to nasla, skus mrknut, mozno nieco pomoze
@martinella1 mozem aj ja poprosit, sice este le idem na predatestacne, no potom ma cakaju skusky.
@dadka0505 jasne, posli mi svoj email
@martinella1 dakujem velmi pekne
porubanova.daniela@gmail.com
@martinella1 dobrý večer. poslala by ste aj mne na mail marianovysedlakova@centrum.sk. dakujem krasne
@dadka0505 kedy ste posielali prihlašku? Už Vas pozvali na predatestačne. Ďakujem
@martinella1 Ďakujem veľmi pekne 🙂
Poslem vam to baby hned zajtra
Babule, odoslane, snad vsetko doslo, kedze som odoslala asi 50 mailov....tak dajte vediet, co este potrebujete
Ahojte. Posielali ste niekto 1.atestaciu do RK ku koncu júna? Uz vám nieco prislo? Ďakujem.
@milota16 ja som posielala, ale 2. AP a prišla mi už pozvánka, o týždeň v piatok už mám skúšku
@martinella1 poprosim aj ja..... martina.majirska@gmail.com DAKUJEM... Pan Boh zaplat! 🙏😉
@martinella1 Môžem aj ja poprosiť poslať mi tie otázky, okruhy na mail ? ĎAKUJEM ❤. lentilkapb@centrum.sk
@tina_po
@lentilkapb
pošlem večer
@martinella1 dobrý deň, čítam že máte vypracované nejaké okruhy na 1.atestáciu do RK mohla by som vás poprosiť aj ja...moj mail: misenkova.jana@gmail.com Ďakujem

Z coho konkretne potrebujete z akej oblasti?