icon

1. atestačná skúška Ružomberku

tmarky1
10. mar 2015

Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.

lusylee12
30. okt 2017

Má niekto vypracované otázky k 1.atestacii a bol by ochotný mi ich poslať? Ďakujem krásne

lusylee12
30. okt 2017

Baby,tie čo máte za sebou obhajoby,pýtali sa veľa na tie otázky (okruhy)?

luciagaldun
30. okt 2017

@lusylee12 ahoj, ja som mala 1. at v apríli 2016, 2.at v decembri 2016, z tých otázok sa pýtali minimum 🙂

lusylee12
30. okt 2017

@luciagaldun ďakujem

zuzanaapeter
31. okt 2017

Takže nikto nič. Ani jedna z Vás nerobila nejaké analýzu vyučovacej hodiny. Všetky tu všemožne zháňate iba tie vypracované otázky. Toto fakt nikto nerobil?

hadria
31. okt 2017

Čaute krásne žienky, ak môžem poprosiť poslal by niekto aj mne vypracované otázky k 1. AP. Chystám sa do RK, prácu som už poslala, čakám na posudok. Som jak na ihlách, stále nič. Ďakujem ada.imreova@centrum.sk

martinella1
31. okt 2017

@zuzanaapeter analyzu hodiny robi zastupkyna,pripravy sme robili kedysi,ale analyzu mam len od zastupkyne,ale len rucne pisanu

petikmir
31. okt 2017

A nechodili ste niekto na preda testacne do rk?

milota16
31. okt 2017

@petikmir ja som chodila vlani

casarka
31. okt 2017

@luciagaldun a mozem sa spytat čo kokretné sa potom pýtali? iba k práci či čo z teorie na I.atestačke? Dakujem

luciagaldun
1. nov 2017

Všetko aplikovať do praxe 🙂 vlastné skúsenosti, inovatívne metódy 😃

hadria
1. nov 2017

Čaute kočky, môžte mi prosím preposlať vypracované otázky k 1. AP, chystám sa do RK. Vopred ďakujem ada.imreova@centrum.sk

casarka
1. nov 2017

@luciagaldun dakujem za odpoved, ako dlho ste odpovedali? spravil kazdy?

jezurka47
3. nov 2017

Ak by sa našiel niekto ochotný a mohol mi poslať vypracovane otázky na prvú atestáciu, bola by som veľmi vďačná. Do "knižnice" nemám prístup, keďže som na MD, Turekovu didaktiku mám stiahnutu, len nemám kde takú kopu vytlačiť 😁 majkova.zuzka@gmail.com ďakujem

petikmir
3. nov 2017

@milota16 a koľko bolo stretnutí? Boli celé dni? Mám polročného chlapček a a som az od prešova tak preto neviem ako by to prebiehalo ci sa na to dat ale bo nie

luciagaldun
3. nov 2017

@casarka áno, urobil každý, odpoveď trvala cca 10 minút 😃

casarka
4. nov 2017

@luciagaldun to vazne len 10 minut?aj prezentaciu treba mat k praci nie?

milota16
4. nov 2017

Ano ak prezentácia bola potrebná.

mikulinkaa
5. nov 2017

ahoj mohla by som aj ja poprosiť o vypracované otázky na 1. atestáciu do RK?
10. novembra mám obhajobu a fakt neviem z čoho sa mám učiť:( mám s toho chaos. Ďakujém mikulinka@centrum.sk

jannies15
6. nov 2017

@luciagaldun môžem sa opýtať, kedy sa začína a kedy približne končí? Keďže nemám kam dať dieťa, musím ísť s ním a manželom. Ďakujem za odpoveď 🙂

lexl
6. nov 2017

@mikulinkaa Dobrý deň, kedy vám prišla pozvánka? ja som posielala prácu v juni a zatiaľ mi nič neprišlo ☹

jannies15
6. nov 2017

@lexl mne tiež zatiaľ nič neprišlo, ale minulý týždeň som sa informovala a vraj je práca v recenznom konaní, čaká sa na posudky a az tak môžu posielať posudky a prípadné pozvánky...mne konkrétne povedala, že keď jej prídu posudky tento týždeň​, skúšky by mohli byť koncom novembra/začiatkom decembra..samozrejme iba v prípade úspešného hodnotenia 🙂

lexl
6. nov 2017

@jannies15 prosím vas a informovali ste sa konkrétne na vasu prácu alebo ta odpoved bola skôr všeobecná?

jannies15
6. nov 2017

@lexl informovala som sa ohľadom svojej práce, ale odpoveď bola skôr všeobecná.. konkrétne nevravela nič...treba čakať;)

lexl
6. nov 2017

@jannies15 Aha , tak dakujem, rozmyšlam, či tam volať, alebo čakať... kedže ani neviem či praca prešla alebo nie. to by mi vedela povedať už teraz?

jannies15
6. nov 2017

@lexl nie nevie to povedať...mňa to tiež zaujíma, ale musíme vydržať 😁

miracko
6. nov 2017

@jannies15 a chodili ste na predatestačné vzdelávanie či nie ? Ja som na pochybách, prácu mám skoro hotovú, chcem ju do decembra odovzdať ale neviem či ju dať skonzultovať alebo risknúť odovzdanie

jannies15
6. nov 2017

@miracko nechodila som..riskla som...v mojom veku a vzhľadom na okolnosti, počas ktorých som pracu písala, nemám čo stratiť...
Veď keď neprejde, môže sa prerobiť a skúsiť odovzdať o pár mesiacov...

martinella1
6. nov 2017

@jannies15 je to rôzne, ako dlho to trvá, závisí od komisie a aj od atestantov..... pri 1. atestačke to celé trvalo 4,5 hodiny....a teraz pri druhej sme vsetci ukoncili do hodiny.....

miracko
6. nov 2017

@jannies15 áno aj ja mám ten názor, však uvidím a ešte jedna otázka, odovzdávali ste ku koncu júna a ešte doteraz neviete či prešla alebo nie ?