1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
Baby,tie čo máte za sebou obhajoby,pýtali sa veľa na tie otázky (okruhy)?
@lusylee12 ahoj, ja som mala 1. at v apríli 2016, 2.at v decembri 2016, z tých otázok sa pýtali minimum 🙂
@luciagaldun ďakujem
Takže nikto nič. Ani jedna z Vás nerobila nejaké analýzu vyučovacej hodiny. Všetky tu všemožne zháňate iba tie vypracované otázky. Toto fakt nikto nerobil?
Čaute krásne žienky, ak môžem poprosiť poslal by niekto aj mne vypracované otázky k 1. AP. Chystám sa do RK, prácu som už poslala, čakám na posudok. Som jak na ihlách, stále nič. Ďakujem ada.imreova@centrum.sk
@zuzanaapeter analyzu hodiny robi zastupkyna,pripravy sme robili kedysi,ale analyzu mam len od zastupkyne,ale len rucne pisanu
A nechodili ste niekto na preda testacne do rk?
@luciagaldun a mozem sa spytat čo kokretné sa potom pýtali? iba k práci či čo z teorie na I.atestačke? Dakujem
Všetko aplikovať do praxe 🙂 vlastné skúsenosti, inovatívne metódy 😃
Čaute kočky, môžte mi prosím preposlať vypracované otázky k 1. AP, chystám sa do RK. Vopred ďakujem ada.imreova@centrum.sk
@luciagaldun dakujem za odpoved, ako dlho ste odpovedali? spravil kazdy?
Ak by sa našiel niekto ochotný a mohol mi poslať vypracovane otázky na prvú atestáciu, bola by som veľmi vďačná. Do "knižnice" nemám prístup, keďže som na MD, Turekovu didaktiku mám stiahnutu, len nemám kde takú kopu vytlačiť 😁 majkova.zuzka@gmail.com ďakujem
@casarka áno, urobil každý, odpoveď trvala cca 10 minút 😃
@luciagaldun to vazne len 10 minut?aj prezentaciu treba mat k praci nie?
Ano ak prezentácia bola potrebná.
ahoj mohla by som aj ja poprosiť o vypracované otázky na 1. atestáciu do RK?
10. novembra mám obhajobu a fakt neviem z čoho sa mám učiť:( mám s toho chaos. Ďakujém mikulinka@centrum.sk
@luciagaldun môžem sa opýtať, kedy sa začína a kedy približne končí? Keďže nemám kam dať dieťa, musím ísť s ním a manželom. Ďakujem za odpoveď 🙂
@mikulinkaa Dobrý deň, kedy vám prišla pozvánka? ja som posielala prácu v juni a zatiaľ mi nič neprišlo ☹
@lexl mne tiež zatiaľ nič neprišlo, ale minulý týždeň som sa informovala a vraj je práca v recenznom konaní, čaká sa na posudky a az tak môžu posielať posudky a prípadné pozvánky...mne konkrétne povedala, že keď jej prídu posudky tento týždeň, skúšky by mohli byť koncom novembra/začiatkom decembra..samozrejme iba v prípade úspešného hodnotenia 🙂
@jannies15 je to rôzne, ako dlho to trvá, závisí od komisie a aj od atestantov..... pri 1. atestačke to celé trvalo 4,5 hodiny....a teraz pri druhej sme vsetci ukoncili do hodiny.....

Má niekto vypracované otázky k 1.atestacii a bol by ochotný mi ich poslať? Ďakujem krásne