icon

1. atestačná skúška Ružomberku

tmarky1
10. mar 2015

Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.

lexl
3. jan 2018

@popoiu napíšte mi 🙂

lexl
3. jan 2018

@popoiu napíšte mi spravu 🙂

shannon25
5. jan 2018

@jankanelka ako ste sa dostala ku konzultantovi? Koho mam oslovit. Dakujem
@jankanelka

popoiu
6. jan 2018

@lexl správu som písala asi pred dvomi dňami, neprišla Vám náhodou?

jankanelka
6. jan 2018

@shannon25
Mate IP

lexl
7. jan 2018
noemi205
7. jan 2018

casarka môžem aj ja poprosiť o okruhy na 1. atestáciu do RK? mail: noemi205@gmail.com
veľmi by ste mi pomohli.

zuuzankaa
7. jan 2018

Ahojte dievčatá,ide niektorá z Vás v piatok na obhajobu?Ja idem...dnes som si robila prezentáciu podľa jednej známej a zarazilo ma,že mala iba tri otázky od oponentov.Ja 7 🙂 koľko máte vy?

milota16
8. jan 2018

@zuuzankaa držím palce. Mne stále nič neprišlo.

lienka011
8. jan 2018

@zuuzankaa ahoj, prosím ťa, kedy ti prišla odpoveď z Ružomberka? Koľko si mala času na prípravu? Ďakujem za odpoveď. 🙂

zuuzankaa
8. jan 2018

@milota16
@lienka011 Ďakujem.Mne prisla pozvanka minulý týždeň,ale dnes mi písala kamarátka,ze jej kolegyni ešte skôr ako mne.Poslali dva posudky s otazkami na obhajobu,pozvánku a a kde nájdem okruh otázok.

lienka011
8. jan 2018

@zuuzankaa a kedy si posielala prácu?

lianka7
8. jan 2018

@milota16 aj ja stale cakam a zatial nic.

zuuzankaa
8. jan 2018

@lienka011 v polovici júna. Mam z toho strach.uvidíme,ako to tam bude.

lienka011
8. jan 2018

@zuuzankaa urcite to bude ok,drzim prsty 😉

hadria
10. jan 2018

Ahojte kočky, prosím vás o radu. V marci 2018 mi skončí platnosť kreditov, tak som sa rozhodla ich vymeniť za atestačku, nešla som na predatestačné a 12.12.2017 som úspešne urobila atestačku. V januári 2018 som sa ale dozvedela, že novelizáciou zákona sa platnosť kreditov predlžuje neobmedzene. Keby som to vedela, tak idem na predatestačné. Dá sa s tým ešte niečo urobiť, alebo nie? Riaditeľ nie je príliš ochotný posielať vychovávateľky na kontinuálne vzdelávanie, tak neviem, kedy si nazbieram 60 kreditov. Každé euríčko je dobré... ďakujem za odpoveď 🙂

monya13
10. jan 2018

@hadria teraz uz s tym nenarobis adi nic pretoze kredoty si pouzila na atestacku...redp.namiesto predstestacneho
@hadria

lexl
11. jan 2018

Zienky, ide niekto 15.1 v pondelok na 1 atestacku??

lexl
11. jan 2018

@lienka011 mne prišla včera a v pondelok idem. Dosť na rýchlo, som z toho nervózna...

hadria
11. jan 2018

@monya13
Dík za odpoveď ☹ Nejako som nepostrehla informáciu o predĺžení platnosti kreditov, až teraz v januári a to už bolo neskoro. Prajem pekný deň 🙂 Život ide ďalej 🙂

susanne6
11. jan 2018

@hadria urob si len overovanie profesijnych kompetencii....to das za par dni a sice za 60 kreditov zaplatis napr. U softimexu cca 200 eur...alebo aj 160 ak dostanes zlavu ze vas bude v skupine viac, no za necele 3 mesiace sa ti to vo vyplate vrati. Ale zriadovatel ta nemusi stale pustat z prace na vzdelavacky,ktore trvaju nekonecne dlho.

bubinocka
11. jan 2018

@susanne6 overovanie kompetencii je zozákona už zrušené, už sa nedá

lusylee12
11. jan 2018

Ahojte,ide niekto v stredu 17.1 na obhajobu 1.atestacie?

miracko
11. jan 2018

@susanne6 ale veď tam je len 15 kreditov, to by musela dať 4 tie vzdelávania

jankanelka
11. jan 2018

Žienky, ktoré ste boli už na prvej atestácii v RK, asi po akom čase od atestácie ste dostali "osvedčenie"? Ďakujem

lienka011
11. jan 2018

@lexl fúúú, tak to je rýchlosť. Ale určite to zvládneš 🙂

susanne6
11. jan 2018

@miracko ved ano...preto som jej aj napisala,ze na 60 kreditov jej bude treba cca 200 eur...mozno aj menej,lebo 15 kreditov je za 50 eur,ale ak je vacsia skupinka tak davaju zlavu 10 eur. A su ustretovi,da sa s nimi dohodnut. Stale je to rychlejsie a lacnejsie ako vzdelavania cez mpc

lienka011
12. jan 2018

@susanne6 ahoj, ak sa môžem spýtať, ty si absolvovala toto vzdelávanie? koľko stretnutí treba absolvovať, aby si získala kredity? ďakujem za odpoveď

susanne6
12. jan 2018

@lienka011 este nie,ale chystam sa zaciatkom fwbruara.