1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
@84lenulka Zdravím.Na ich stránke som nasla toto,snáď pomôže🙂http://files.ccvpfku.sk/200001070-6106262fd1/te...
ahojte, plánujem si podať žiadosť o prípravné atestačné vzdelávanie pre odborných zamestnancov a chcela by som sa opýtať, ako často bude prebiehať príprava? ako ste riešili cestovanie/ubytovanie? mam to cez pol republiky (v ten istý deň sa tam busom/vlakom nedostanem na 8:00/9:00, až okolo obeda), ale inde neponúkajú toto vzdelávanie. robil niekto z vás atestačnú prácu ako školský špeciálny pedagóg? akú problematiku ste si zvolili, z čoho ste sa pripravovali, tie okruhy na stránke sú dosť všeobecné. ďakujem za odpoveď.
@elisadavinci skúste si zistiť či neponúka atestáciu aj dubnický inštitút,tam to máte ľavou zadnou
@1slniecko66 dakujem
na stranke maju ponuku len pre ucitelov, vychovavatelov a majstrov odbornej vychovy
@1slniecko66 ďakujem, a ako dlho bude trvať školenie??? V pozvánke je od 9.00, ale čas ukončenia nie je ;(
@danielita912012 ja idem tiez v piatok do ruzomberku a dost ma zaujima, kde ziskat otazky na ucenie, ja som v kategórii odborný zamestnanec. vraj nemoze byt dlhsie vzdelavanie ako 8 hodin v jednom dni
@danielita912012 vraj po minulé roky do pol 2,ja nakoniec nejdem 😥
@pimpa ďakujem 🙂 tak dúfam že az 8 h nebude
@1slniecko66 tak to mi je ľúto
@pimpa tiez idem v piatok, mali by byt na stránke
@danielita912012 super, ze ides.ja by som potrebovala vediet kolko bude tych stretnuti.dost mi chyba ze maju tak malo info na stranke.Neviem ci ty si v kategorii pedagogicky zamestnanec alebo odborny zamestnanec, ja mam pocit ze to co je na stranke je take vseobecne.neviem co napr, si mam vybrat jeden okruh- z toho budem pisat pracu a teda aj skuska bude len z toho jedneho okruhu, alebo treba vediet vsetky okruhy.tiez tam nie je literatura z coho si tie otazky pripravit na ucenie. Chcela by som na posledne stretnutie priniest uz hotovu pracu
Ahojte, chela by som sa prihlásiť na predatestačné vzdelávanie k 1. atestácii a chcem sa opýtať, či je potrebná prax alebo podmienka praxe bola zrušená. Dávnejšie som zachytila, že je to zrušené no riaditeľ mi tvrdí, že je potrebné mať 5 rokov ped. praxe, ktoré budem mať v júni. Ďakujem
@lucialen prax už netreba, musíš mať 30 kreditov
@elisadavinci super, ďakujem
Dobrý večer!Prosím,kolegyne-učiteľky MŠ,ktoré ste už absolvovali 1.atestačnú skúšku v RK,z ktorých okruhov ste sa pripravovali na ústnu skúšku?Z tých 15-Klasifikácia metód výučby,Všeobecnodidaktické metódy...Alebo sú nejaké určené zvlášť pre Učiteľky MŠ?Ďakujem.
Ako je ukončené predatestacne vzdelávanie???? Robí sa nejaká PPT prezentácia??? O čom by mala byt???Do akého času od posledného stretnutia predatestacneho vzdelávania je ukončenie??? Vedel by niekto poradiť????
@danielita912012 ahoj. Ktory den je stvrte stretnutie? Lebo ja som tiez pedagogicky zamestnanec, prisla mi pozvanka, ale na nej len datumom dane tri stretnutia a stvrte nemam udane len je tam napisana tema stretnutia. Dakujem
A tie otazky k 2.atestacii nie su nejake zvlastne?pedagmpsych diagnostika,tvorive pisanie....
@majinka85 ahoj, štvrte stretnutie mám 4.5. uvedené 🙂
@danielita912012 aha dakujem. A inak si ucitelka ms ci zs? Pekny den.
@majinka85 základná ;)

Ahojte, nevie mi niekto povedať koľko strán ma mat 1.atestačna práca v Ružomberku.? Neviem to nikde nájsť. Dakujem pekne za odpoveď