1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
@pimpa ďakujem, a koľko metód a nástrojov máte dokopy? Myslím počet??? Ďakujem. Tiež som nič nerozdelila a dala spolu ;)
Ahojte, vie mi niekto pomôcť? Robím atestačku Učebné štýly?
Robili ste to?
😢
Baby ktoré uz majú za sebou ukončenie predatestacneho, ako bolo ? Bolo to v pohode ?
Aj ja 🙂
prosim Vas, ako vytvorim dotaznik? robim 2 atestacku a neviem ako ho vytvorit alebo neexistuje nejaký program na to ? dakujem za odpoved
Tak a dnes mi prislo OsVEDCENIE o vykonanej 1.AT, kt. som urobila 17.5. - presne 3 tyzdne im trvalo vystavit a odoslat 1.tr. doklad - musia mat toho strasne vela..... 2.AT robim radsej v KE na UPJS....
Ahojte prosím Vás nerobili ste niekto v 2AP akčný výskum - pozorovanie??? Neviem aký pozorovací hárok použiť... ak by niekto mal s tým skúsenosť bola by som vďačná za info... ďakujem ;)
Baby ste tu niektora co minuly rok ziskala kredity za overovanie kompetencii v Sintave? V pohode vam ich uznali pri ziadosti o atestaciu?
Ahojte,ked ste pisali atest.do Ružomberka,mali ste skolitela?pisal niekto uplne bez konzultácií?
@emmany ahoj ja píšem 1 at a navrhovala som cvičenia ktorych vyuzitie som musela aj vyhodnotiť. Cize nielen navrhnúť ulohy ale musela som pisat aj reakcie studentov co by som potom zmenila
@zuzanaapeter To si mala nejaké odporúčania ako to máš písať?
@zuzanaapeter Z akého predmetu pises?
Ja som začala písať len navrhy hodín,tak neviem ci tam ešte nieco bude treba?
Povodne som chcela najprv urobiť prieskum,ale dozvedela som som sa ze ten sa robí az pri 2.AP, tak teraz neviem ....
Dievčatá poprosím info, ktorá ste už bola na záverečnej prezentácii predatestačnej prípravy...ako to prebiehalo...kolko slaidov musí byt atd...držali vás tam dlho? 😀
@renicka21 V miestnosti nás bolo dokopy 18, na dverách bol ráno abecedný zoznam, podľa ktorého sme išli, ja som bola 16. v poradí a dostala som sa na rad o 13.30. Kolegyňa bola v inej miestnosti a tam sa pýtali mamičky malých detí skôr. Kto odprezentoval, mohol ísť, osvedčenia prídu poštou. U nás sa predbehla len jedna pani. Aj mi celkom vyhovovalo, že tam už bolo len pár ľudí, keď som išla, ale to niekoľkohodinové čakanie a počúvanie o iných prácach bolo dosť únavné... Povedala mi tá pani, čo nás školila, akurát trochu k cieľom, ale veľa som sa teda nedozvedela, či to bude dobrá téma atď. Držím palce, ale nemajte obavy, ak aj niečo nebudete mať presne, tak Vám poradia a môžete sa aj opýtať, čo potrebujete. A ešte som nespomenula - ráno sme z USB kľúča nahrávali svoje prezentácie do PC vpredu, tam si každá postupne prišla sadnúť a na plátne pustila svoju prezentáciu. Ostatné sedeli a počúvali, ale dalo sa odbehnúť na WC alebo do bufetu, kým nie ste na rade.
@drakvak.... jeej dakujem Vám krásne za vyčerpávajúce info..trošku som sa ukludnila...ja len ako to budem zvládat 🙂 som v poslednom mesiaci tehu ...no hádam to dáme..obaja 😀 píšem len k tým bodom, kt. nám poslali v pozvánke ( asi 10 slaidov) a dufam, že poradia, ak budem mat niečo zlé...možno by sa mi hodil aj nejaký školitel...ked sa bude dat niekoho osloviť... 🙂 v každom prípade dakujem...zvládli to iní...myslím, že aj ja to dám a nechytí ma to tam 😀
@emmany anglicky jazyk. Navrhla som cvičenia ktore som musela aplikovať v triedach a vyhodnotiť co bolo dobre a co by som urobila inak.
Naozaj tu nie je nikto kto bol na usnej obhajobe zo skolskych specialnych pedagogov, odbornych zamestnancov alebo psychologov? Mate vypracovane otazky na ustnu skusku?

@anny29 nastroje, to je dotaznik, rozhovor, experiment...