1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
@zuju2 tak silno držím palce
@aleilea ano😉 uz to mam uspesne za sebou. Myslim si, ze sa nemate coho obavat. Gro obhajoby tvori obhajoba prace, treba spravne sformulovat hlavny ciel prace a ciastkove ciele. Zodpovedat otazky recenzentov a mat celkovo prehlad o praci. Co sa tyka teorie, pytaju sa na to prakticke, na vase skusenosti a prax. Ale tak samozrejme aj teoria je potrebna.
Prosím Vás, koľko si myslíte, že sa čaká na obhajobu 2. atestácie (niekto mi vravel, že tam nie je až taký nával, takže by to malo byť do tých 6 mesiacov). Lebo na 1. som ja osobne čakala až 10 mesiacov... Aké máte pri 2. skúsenosti s čakacou dobou? Ďakujem.
Prosim vas,Cela atestacia( skuska teoria a obhajoba prace) kolko trvala.?
Dik
dobry vecer, chcem sa opytat- v prvej atestacii je "gro" nieco navrhnut a v druhej atestacii by malo byt co hlavnym cielom ? dakujem
Ja som posielala k 31.6. a zatiaľ nič. Písala som z prírodovedy ZŠ 1-4
@edum ahoj ja som tam dnes volala. Pani mi povedala, že posudky mám tak mi to pošlú poštou. Skús tam zavolať.
Mamičky pls môžete mi poslať prezentáciu na obhajobu 1.AP. ďakujem môj mail je kralova.zuzuna101@gmail.com Vopred Ďakujem
Dievčatá chcem sa opýtať či ste všetky prácu aj konzultovali s niekým z univerzity, alebo ste to len napísali a poslali? Píšem prvú atestačku a mám pred pôrodom, chcela by som to ešte v januári dopísať a poslať. Aké máte skúsenosti?
Prosim vás neviete odkedy sa budu atestacie robit po novom? BUDU sa dávať kredity na atestaciu? Neviem ci nám teda zbierat kredity na 2. atestaciu, ci nie. Ďakujem.

@katkov dufam, ze uz oslavujete ;)