icon

1. atestačná skúška Ružomberku

tmarky1
10. mar 2015

Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.

aleilea
10. jan 2019

@katkov dufam, ze uz oslavujete ;)

zuzanaapeter
10. jan 2019

@zuju2 tak silno držím palce

katkov
10. jan 2019

@aleilea ano😉 uz to mam uspesne za sebou. Myslim si, ze sa nemate coho obavat. Gro obhajoby tvori obhajoba prace, treba spravne sformulovat hlavny ciel prace a ciastkove ciele. Zodpovedat otazky recenzentov a mat celkovo prehlad o praci. Co sa tyka teorie, pytaju sa na to prakticke, na vase skusenosti a prax. Ale tak samozrejme aj teoria je potrebna.

aleilea
10. jan 2019

@katkov vdaka, tak gratulujem velmi a ticho zavidim ;) a z teorie si tahate otazky alebo ako konkretne to prebiehalo?

katkov
10. jan 2019

@aleilea zavolali nas 8 dnu. Vsetky sme si najprv potiahli papierik s otazkou a mohli sme sa zacat pripravovat. Sli sme podla poradia, ktore oni stanovili, ale kto potreboval, tak siel medzi prvymi. Najprv o praci hovoris, potom teoria. Urcite to zvladnes ako nic😉

aleilea
10. jan 2019

@katkov dakujem za info velmi pekne, si zlata.. uzivaj ;) pekny vecer

aleilea
10. jan 2019

@katkov a este som sa zabudla spytat, tu prezentaciu mas k dispozicii niekde z PC, ked o praci hovoris alebo nie?

katkov
10. jan 2019

@aleilea ano, jasne. Sama si preklikavas snimky

popoiu82
12. jan 2019

Prosím Vás, koľko si myslíte, že sa čaká na obhajobu 2. atestácie (niekto mi vravel, že tam nie je až taký nával, takže by to malo byť do tých 6 mesiacov). Lebo na 1. som ja osobne čakala až 10 mesiacov... Aké máte pri 2. skúsenosti s čakacou dobou? Ďakujem.

bubinocka
13. jan 2019

Prosim vas,Cela atestacia( skuska teoria a obhajoba prace) kolko trvala.?
Dik

zuju2
13. jan 2019

@katkov Dobrý večer! Ja idem na obhajobu vo štvrtok. Prezentáciu mám už pripravenú,len mám obavu tých otázok,nejdú mu do hlavy ....Je to tam hrozne?

lucka2409
13. jan 2019

dobry vecer, chcem sa opytat- v prvej atestacii je "gro" nieco navrhnut a v druhej atestacii by malo byt co hlavnym cielom ? dakujem

aleilea
13. jan 2019

@zuju2 potom dajte vediet ako to prebiehalo, pls

lucka2409
13. jan 2019

@zuju2 drzim palce potom dajte vediet ako ste dopadli

katkov
13. jan 2019

@zuju2 ja si myslim, ze sa nemate coho bat. Nie je to ako na skuske, ze vsetko dopodrobna. To hlavne s prepojenim na vasu prax

aleilea
14. jan 2019

@katkov v komisii su aj recenzenti?

katkov
14. jan 2019

@aleilea myslim, ze zamerne nie su, ale moze to tak vyjst. Jedna pani z nasej skupiny mala.

aleilea
14. jan 2019

@katkov aha, vdaka.. a preco zamerne? nebolo by lepsie, keby boli?

edum
15. jan 2019

Ja som posielala k 31.6. a zatiaľ nič. Písala som z prírodovedy ZŠ 1-4

zuzanaapeter
16. jan 2019

@edum ahoj ja som tam dnes volala. Pani mi povedala, že posudky mám tak mi to pošlú poštou. Skús tam zavolať.

zuzanaapeter
16. jan 2019

Mamičky pls môžete mi poslať prezentáciu na obhajobu 1.AP. ďakujem môj mail je kralova.zuzuna101@gmail.com Vopred Ďakujem

vikuss07
16. jan 2019

@edum môžem sa opýtať, aj ste konzultovali s niekým? Či len napísali a poslali.

vikuss07
16. jan 2019

Dievčatá chcem sa opýtať či ste všetky prácu aj konzultovali s niekým z univerzity, alebo ste to len napísali a poslali? Píšem prvú atestačku a mám pred pôrodom, chcela by som to ešte v januári dopísať a poslať. Aké máte skúsenosti?

akab
16. jan 2019

@vikuss07 ja spolu s kolegyňou sme len napisali a odoslali.

vikuss07
16. jan 2019

@akab a všetko v poriadku? Nespomenuli to v posudkoch alebo nedali to pocítiť nejak?

lendu
16. jan 2019

dobrý deň, chcela by som veľmi pekne poprosiť, či by mi niektorá poslala powerpoint prezentaciu - obhajoba 1. atestačnej práce. Samozrejme tému mám svoju, PP prezentácia mi bude slúžiť len ako inšpirácia. Ďakujem vopred. Pošlem darček🙂 lenduska328@gmail.com

akab
16. jan 2019

@vikuss07 my sme posielali v decembri, takže ešte nás obhajoba len čaká....

erika197
21. jan 2019

Prosim vás neviete odkedy sa budu atestacie robit po novom? BUDU sa dávať kredity na atestaciu? Neviem ci nám teda zbierat kredity na 2. atestaciu, ci nie. Ďakujem.

lucka2409
21. jan 2019

@erika197 a v čom ma byt ten nový zákon o atestácii iný ?

lucka2409
21. jan 2019

@erika197 ako prebiehala obhajoba?