1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
Môžem sa spýtať pracu posielam 2 krat vytlacenu a 2 krat na cd na jednom vo worde a na druhom cd v pdf? Alebo na obidvoch cd aj vo worde aj v pdf asi skor tak nie? A posielam kopie diplomu a kopie osvedceni 60 kreditov? Dufam že mi stihne prist osvedčenie do konca juna. Ďakujem
Dievčatá, nejdem sa vykrucat, mam takuto situaciu: 60kreditov, mesiac pred porodom a minimum casu, kedze ide novy zakon...ako kontroluju plagiatorstvo? Chcela by som niečo pouzit z mojej diplomovky.
@93ivanka93 zasielaš 2x v pevnej väzbe a každá peaca obsahuje cd, kde más prácu vo word + pdf....
@93ivanka93 ja som dala diplom overit
Zdravím, píšem prácu a v tom strese mi napadlo, či nebude po novom ľahšie získať atest. (nesmejte sa mi). Viete nejaké bližšie info?
Ahojte. Prosim, pisali ste niektora 1.AP o učebných pomockach? Ak áno, môžete mi odporučiť ešte nejakých autorov okrem Turekovej Didaktiky a Pruchu?
@luraka dobry den,neviem,ci lahsie,skor nie. Podla toho,co som pocula, si budete musiet asi 3 roky tvorit portfolio (vsetko vlastne materialy,ani ciastocne skopirovane nemozu byt). Mali by to byt materialy na vyucovanie - napr. prac.listy, testy apod. Ja byt vami,neodkladam a poslem do 30.6.pracu,ak mate kredity.
Prosim Vas,je tu este niekto,kto stale caka na posudky resp. pozvanku?Dakujem
@soul171 ahoj, môžem sa spýtať, z akého predmetu robíte projektové vyučovanie? Ja ho robím do 2. atestácie a stále som si nie istá, či to mám OK alebo nie, viete mi poradiť?
@jankanelka zo sjl, ale prvu atestacku a nemam z toho dobry pocit
Dievčatá, dnes mi prišla pozvánka na 27.5. do RK. Ufff... (prácu som posielala 20. decembra 2018)
@soul171 ja robim OBN. Vedeli by ste mi, prosim, poslat do spravy ukazku vasej hodiny? Vdaka
Dievčatá, ktoré sa chystáte posielať pracu do konca decembra, nemáte nejaké info o tom, či ešte prijímajú práce ?

Ahojte, neviete náhodou, ako mám v atestačke uviesť dlhšiu stať zo svojej predchádzajúcej záverečnej práce? Ďakujem