1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
Baby este mam otazku k prvej atestacke. mozete mi niektora strucne napista ako to tam prebiehalo? Co oni vlastne chcu v tej prezentácii? Nieco podobne ako pri predatestacnom? Ze akú prácu som pisala, co bolo mojim cielo a tak? A ako to prebieha? odprezentujem toto a potom taham otazku este nejaku? Dakujem za info
Ahojte, chcem sa opýtať,či sa čísluje aj kapitola: Prínos pre oblasť teórie a praxe...vo vzore,čo vidí na stránke, je uvedené ,že ma byť, no čo som videla nejaké práce odovzdané minulý rok,tak túto kapitolu ocislovanu nemali..vdaka
Ahojte , robili ste niekto z anglického jazyka? Resp.chysta sa niekto poslat pracu do konca juna?
@kukalokuka ahoj,ja som robila z anglictiny 1.AP
@kukalokuka ja Anj
@jankanelka môžem napísať spravu?
@enat poslem spravu
@kukalokuka ja chcem poslať do konca júna a robím z anj.
@kissiska pisem správu
baby, vie niekto , ako to bude od 1.9? co bude treba, aby sa dala spravit atestacia?? vraj este nie je iste nic, niekto zas vravi, ze uz nieco schvalili... viete niektora??? dik
Dobrý deň. Som dlhodobo na PN. Chcela by som poprosiť, či písal niekto prácu zo SJL na 2. atestáciu a bol by ochotný ju ukázať. Veľmi by som bola vďačná. Potrebujem len vidieť, ako to má vyzerať. V žiadnom prípade nechcem opisovať. Ďakujem veľmi pekne.
Baby otázka troska mimo písali ste si prácu sami ja som zúfalá kamoška ešte nezačala.. A nechcem rám ísť sama no ja hej zo nestíham napísať neviete o niekom
@katulka3333 ...nerozumiem...
Vyzná sa tu niekto dobre v citaciach? Potrebujem poradiiiit
@alenabecka ak si dlhodobo PN tak mas zbytocne robit pracu,lebo tam robis vyskum/prieskum pred a po. A to nespravis z domu ani posledny tyzden. Ine je,ak ho mas uz spraveny a chces len teoriu napisat. To potom zvladnes.
@jankanelka Napísala som správu🙂
@katulka3333 No tak to som zvedavá čo sa bude považovať za tie reálne výstupy činnosti A čo budú tie doklady🙈🙈
Aby tie vystupy neboli nakoniec nejake publikacie atd... proste nieco zverejnit, nejake " objavy" vych vzdel.procesu..
A tie doklady, to budu zas asi nejake skolenia ako.boli kredity... hmm.. uvidime..
@katulka3333 Máte čas do 31.8., za 3 mesiace sa to dá stihnúť...
Práca sa odovzdáva do konca júna, nie augusta.

@kissiska áno, robí sa prieskup pri každej atestácii....nie výskum, ten je tak na 3 roky práce ..... aj pri 1.AP je potrebné rozdeliť prácu na teoretickú a praktickú časť....a v praktickej časti musíš pri 1.AP byť tvorivá .... niečo, čo navrhneš a aplikuješ do vyuč.procesu ...... pri 2.AP už overujeme naše vytvorené .....