icon

1. atestačná skúška Ružomberku

tmarky1
10. mar 2015

Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.

enat
28. máj 2019

@kissiska áno, robí sa prieskup pri každej atestácii....nie výskum, ten je tak na 3 roky práce ..... aj pri 1.AP je potrebné rozdeliť prácu na teoretickú a praktickú časť....a v praktickej časti musíš pri 1.AP byť tvorivá .... niečo, čo navrhneš a aplikuješ do vyuč.procesu ...... pri 2.AP už overujeme naše vytvorené .....

akab
Autor odpoveď zmazal
84lenulka
28. máj 2019

@kissiska ahoj ja som to nemala iba rozpracované vyuč. hodiny, ale od rezenzenta som dostala otázku aby som navrhla štruktúrovaný pozorovací hárok

linda144
28. máj 2019

Baby este mam otazku k prvej atestacke. mozete mi niektora strucne napista ako to tam prebiehalo? Co oni vlastne chcu v tej prezentácii? Nieco podobne ako pri predatestacnom? Ze akú prácu som pisala, co bolo mojim cielo a tak? A ako to prebieha? odprezentujem toto a potom taham otazku este nejaku? Dakujem za info

guttekova
28. máj 2019

@akab prosim vas nenapisete co ste sa dozvedeli co ma byt v prezentacii

lucia31
28. máj 2019

Ahojte, chcem sa opýtať,či sa čísluje aj kapitola: Prínos pre oblasť teórie a praxe...vo vzore,čo vidí na stránke, je uvedené ,že ma byť, no čo som videla nejaké práce odovzdané minulý rok,tak túto kapitolu ocislovanu nemali..vdaka

kissiska
28. máj 2019

@84lenulka prosím ťa, ja som tiež dostala od recenzenta návrh aby som urobila pozorovací hárok, ale neviem si s tým rady...ty si už odovzdala AP?

84lenulka
28. máj 2019

@kissiska áno ja už idem na skúšku

kukalokuka
28. máj 2019

Ahojte , robili ste niekto z anglického jazyka? Resp.chysta sa niekto poslat pracu do konca juna?

jankanelka
28. máj 2019

@kukalokuka ahoj,ja som robila z anglictiny 1.AP

enat
28. máj 2019

@kukalokuka ja Anj

kukalokuka
28. máj 2019

@jankanelka môžem napísať spravu?

kukalokuka
28. máj 2019

@enat poslem spravu

kissiska
29. máj 2019

@kukalokuka ja chcem poslať do konca júna a robím z anj.

11gg11
29. máj 2019

@zuju2 ďakujem. Čakám už štvrtý týždeň, potrebujem papier ku voľbám riaditeľky, čo je o týždeň a nikto mi tam nedvíha telefón. Neviem či vôbec má zmysel tam volať a neviem čo mám robiť.

kukalokuka
29. máj 2019

@kissiska pisem správu

katrin21
29. máj 2019

baby, vie niekto , ako to bude od 1.9? co bude treba, aby sa dala spravit atestacia?? vraj este nie je iste nic, niekto zas vravi, ze uz nieco schvalili... viete niektora??? dik

alenabecka
29. máj 2019

Dobrý deň. Som dlhodobo na PN. Chcela by som poprosiť, či písal niekto prácu zo SJL na 2. atestáciu a bol by ochotný ju ukázať. Veľmi by som bola vďačná. Potrebujem len vidieť, ako to má vyzerať. V žiadnom prípade nechcem opisovať. Ďakujem veľmi pekne.

katulka3333
29. máj 2019

@katrin21
@katrin21 no zevraj už nebude treba písať pracu

katulka3333
29. máj 2019

Baby otázka troska mimo písali ste si prácu sami ja som zúfalá kamoška ešte nezačala.. A nechcem rám ísť sama no ja hej zo nestíham napísať neviete o niekom

alenabecka
Autor odpoveď zmazal
enat
29. máj 2019

@katulka3333 ...nerozumiem...

lucka2409
29. máj 2019

Vyzná sa tu niekto dobre v citaciach? Potrebujem poradiiiit

jankanelka
29. máj 2019

@alenabecka ak si dlhodobo PN tak mas zbytocne robit pracu,lebo tam robis vyskum/prieskum pred a po. A to nespravis z domu ani posledny tyzden. Ine je,ak ho mas uz spraveny a chces len teoriu napisat. To potom zvladnes.

alenabecka
29. máj 2019

@jankanelka Napísala som správu🙂

katrin21
29. máj 2019

@katulka3333 No tak to som zvedavá čo sa bude považovať za tie reálne výstupy činnosti A čo budú tie doklady🙈🙈

katrin21
29. máj 2019

Aby tie vystupy neboli nakoniec nejake publikacie atd... proste nieco zverejnit, nejake " objavy" vych vzdel.procesu..
A tie doklady, to budu zas asi nejake skolenia ako.boli kredity... hmm.. uvidime..

drakvak
29. máj 2019

@katulka3333 Máte čas do 31.8., za 3 mesiace sa to dá stihnúť...

miskajerry
30. máj 2019

Práca sa odovzdáva do konca júna, nie augusta.

enat
30. máj 2019

@drakvak Nemá čas, pečiatka na pošte do 30.6.je rozhodujúca..