1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
@martinella1 sak ani ja...preto sa pytam.pisala som uz na mpc a vratili mi ju tak premyslam.nad RK
@casarka písala 1. atestačku a vraveli jej, že má prvky 2. atestačky, že je nadhodnotená.....čiže vraj "až príliš super"
Dievčatá,aj ja s kolegyňami chystám do RK na 1. atestačku. Poslali sme zatiaľ lem prihlášky. Sme učiteľky 1.st. ZŠ. Ako to prebieha_ Bojím sa, že to nezvládnem pri troch deťoch a práci v škole, Mám sa čoho báť?
Ahojte 🙂 Prosím Vás, kto si robil PREDATESTAČNÉ vzdelávanie - ako má vyzerať tá prezentácia zvolenej témy na jeho ukončenie? Vopred vďaka za info;)
@saskijka to by aj mňa zaujímalo,ak niečo zistíš daj prosím vedieť za 10 srdiečok🙂
@adriana1910 Jasné, dám info, ak sa mi vôbec niekto ozve .... 😔 Ak by si sa ty dostala k nejakým info, nezabudni na mňa ;)
@saskijka dobryy den,poslie mi email poslem vam moju co som mala ja a stacilo im to. 🙂
@saskijka normalne presne podla osnovy co pisu na stranke. a z prace, ktoru budes robit doplnis udaje - co je temou prace, comu sa budes venovat, ake zdroje pouzijes. neboj nic, taka mala obhajoba prace. nemaju tam co kritizovat, skor ta usmernia este v cieloch, ak by si ich mala zle. proste, porozpravas o svojej praci, ktoru budes robit. ja som si ju priebezne robila, takze som odovzdala uz skoro "hotovu".
ahojte, chcem len posunut info, ze nejaka dobra dusa pridala na zborovna.sk vypracovane uz tie nove otazky(okruhy) k 1. AS ... kd este niekto nema 🙂

@maajka83 Ahoj, velmi pekne by som Ta aj ja poprosila o nejake materialy, ci na skusku, alebo ppt ako vzor. Zatial som chodila iba na predatestacne a nemam sa koho na to popytat, kedze som doma na materskej. Velmi by si mi pomohla. Velke Dakujem. 🙂
Moj mail: majzelka@gmail.com