icon

12THE Label - skúsenosti

lenka306
12. dec 2022

Máte niekto skúsenosti so slovenskou značkou 12THELABEL, ktorá predáva cez Instagram teplákové súpravy? Dodanie malo byť 3-4 týždne. Po 7 týždnoch nemám nič a nekomunikujú. Ak aj nemáte určite nenakupujte. Čiernota bez faktúry alebo bloku. Všade pod príspevkami obmedzené komentáre aby im náhodou niekto nenapísal reálnu odozvu. Prosím ak máte skúsenosti, dajte vedieť 🙂

Strana
z3
natali178
15. dec 2022

@lenka306 žiaľ, úplne rovnaká skúsenosť. Objednávala som na konci septembra a doteraz mi neprišla. Komunikácia minimálna.

dzeniferova13
Autor odpoveď zmazal
dzeniferova13
15. dec 2022

@lenka306 Aj ja mam rovnaku skusenost. Zaplatila som 2.11. a nemam nic, ani peniaze, ani supravu, ani odpoved...
Ale idem posunut kamaratke pravnicke.
Vy ste dostali peniaze naspat?

lenka306
autor
21. dec 2022

@dzeniferova13 Nie, vôbec nič. Sem-tam odpíšu nejaké klamstvo v štýle tento týždeň odosielame. Prosím dajte vedieť ako ste s právnikom pochodili :(

dzeniferova13
Autor odpoveď zmazal
dzeniferova13
21. dec 2022

@lenka306 piste, volajte, neprestavajte. Nech Vam vratia peniaze. Mne ich vratia. Poziadala som banku o vratenie. Drzim prsty

nikgajd
28. dec 2022

Dobry den, aj ja som bola oklamana a chcem podat trestne oznamenie je niektora z vas ktora by ho podala tiez nakolko trestny cin je az nad 266€

dzeniferova13
28. dec 2022

@nikgajd mne nakoniec peniaze vratili. Ale musela som nonstop volat a pisat. Skusajte

lenka306
autor
29. dec 2022

@nikgajd
Mne nakoniec po bombardovaní správami súpravu poslali. Kvalita ale po jednom nosení takáto:

lujzinka1112
29. dec 2022

@dzeniferova13 to myslíte vážne 😲? Ja som si myslela ze to je seriózna firma, ja som tiež zaplatila ale len pred Vianocami tak som teda zvedavá. A oni v aj dvíhali telefón keď ste volali? A to je teda nejaký podvod, to sme akože naleteli ze vyrábajú super teplakovky?mňa porazí

lujzinka1112
29. dec 2022

@lenka306 to akože vazne takto vyzerá ta teplakovka? To sa mám teda na co tešiť.... ak vôbec pride 😬

dzeniferova13
29. dec 2022

@lujzinka1112 ja mam od nich jednu supravu a je aj po roku nosenia pekna. Teraz vsak prestrelili s dobou dodania. A ked som na ig volala stale, dvihli a v mojej obj.mali pekny chaos... Aj ked 3 tyzdne tvrdili, ze mi poslu podacie cislo.. To mi samozrejme nikdy neposlali. Stale vyhovorky, ze ig mi dobre nefunguje a vzdy som rozprávala s nejakou inou slnečnou, ktora mzdy len povedala, ako povie kolegynke, nech sa na to pozrie...Zial nikdy viac by som si od nich nic neobjednala, aj ked som sa tesila

dzeniferova13
29. dec 2022

@lenka306 skuste vratit 🙈

lenrie
Autor odpoveď zmazal
lenrie
Autor odpoveď zmazal
nikgajd
2. jan 2023

@lenrie neviem ako pravne to riesit jedine zajst na policiu tam sa chysatm buduci tyzden

nikgajd
2. jan 2023

Viete niektora ich mena popripade kde ich v Bratislave viem najst?

suzanl
Autor odpoveď zmazal
dzeniferova13
3. jan 2023

@suzanl skusajte cez ig volať stale. Kazde 2minuty.ja som pochodila jedine tak. Ked uz som im liezla na nervy... Drzim prsty

suzanl
4. jan 2023
riana2015
4. jan 2023

Mam podobnu skusenost a tiez im pisem kazdy tyzden a nic. Ak by mal niekto adresu firmy alebo telefonne cislo alebo nieco. Najlepsie by bolo ich robit tuto reklamu na instagrame a oznacovat ich.

riana2015
4. jan 2023

Podarilo sa mi najst toto. Tak ak je niekto z Ba

lenrie
Autor odpoveď zmazal
dzeniferova13
5. jan 2023

@riana2015 pred Vianocami spustili sutaz a dalo sa komentovat, tak som rychlo svoju negativnu skusenost napisala pod vela ich prispevkov. Hned ked to zistili mi volali a komentare opat vypli. Ja som seriozne volala kazde dve minúty na ig, kedze telefónne cislo nefunguje. Treba to riesit, ktocie kolko ludi nema ani svoje peniaze, ani supravu 🤦‍♀️

lenka306
autor
Autor odpoveď zmazal
lenrie
Autor odpoveď zmazal
sonja7744
19. jan 2023

@lenka306 Ahoj prosim Ta aj si to nejak vyriesila, ja som si objednala 4.12 taktiez supravu a doteraz ju nemam🙏🏻

lenrie
Autor odpoveď zmazal
lujzinka1112
19. jan 2023

Ahojte ženy aj ja čakám a nič... taktiež som objednala ze posledný kus na sklade ihneď k odberu ešte pred Vianocami a ešte aj pre manžela ze usiju a vôbec nereagujú

lenrie
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3