12THE Label - skúsenosti
Máte niekto skúsenosti so slovenskou značkou 12THELABEL, ktorá predáva cez Instagram teplákové súpravy? Dodanie malo byť 3-4 týždne. Po 7 týždnoch nemám nič a nekomunikujú. Ak aj nemáte určite nenakupujte. Čiernota bez faktúry alebo bloku. Všade pod príspevkami obmedzené komentáre aby im náhodou niekto nenapísal reálnu odozvu. Prosím ak máte skúsenosti, dajte vedieť 🙂
@lenka306 Aj ja mam rovnaku skusenost. Zaplatila som 2.11. a nemam nic, ani peniaze, ani supravu, ani odpoved...
Ale idem posunut kamaratke pravnicke.
Vy ste dostali peniaze naspat?
@dzeniferova13 Nie, vôbec nič. Sem-tam odpíšu nejaké klamstvo v štýle tento týždeň odosielame. Prosím dajte vedieť ako ste s právnikom pochodili :(
@lenka306 piste, volajte, neprestavajte. Nech Vam vratia peniaze. Mne ich vratia. Poziadala som banku o vratenie. Drzim prsty
Dobry den, aj ja som bola oklamana a chcem podat trestne oznamenie je niektora z vas ktora by ho podala tiez nakolko trestny cin je az nad 266€
@nikgajd mne nakoniec peniaze vratili. Ale musela som nonstop volat a pisat. Skusajte
@dzeniferova13 to myslíte vážne 😲? Ja som si myslela ze to je seriózna firma, ja som tiež zaplatila ale len pred Vianocami tak som teda zvedavá. A oni v aj dvíhali telefón keď ste volali? A to je teda nejaký podvod, to sme akože naleteli ze vyrábajú super teplakovky?mňa porazí
@lenka306 to akože vazne takto vyzerá ta teplakovka? To sa mám teda na co tešiť.... ak vôbec pride 😬
@lujzinka1112 ja mam od nich jednu supravu a je aj po roku nosenia pekna. Teraz vsak prestrelili s dobou dodania. A ked som na ig volala stale, dvihli a v mojej obj.mali pekny chaos... Aj ked 3 tyzdne tvrdili, ze mi poslu podacie cislo.. To mi samozrejme nikdy neposlali. Stale vyhovorky, ze ig mi dobre nefunguje a vzdy som rozprávala s nejakou inou slnečnou, ktora mzdy len povedala, ako povie kolegynke, nech sa na to pozrie...Zial nikdy viac by som si od nich nic neobjednala, aj ked som sa tesila
@lenka306 skuste vratit 🙈
Viete niektora ich mena popripade kde ich v Bratislave viem najst?
@suzanl skusajte cez ig volať stale. Kazde 2minuty.ja som pochodila jedine tak. Ked uz som im liezla na nervy... Drzim prsty
Mam podobnu skusenost a tiez im pisem kazdy tyzden a nic. Ak by mal niekto adresu firmy alebo telefonne cislo alebo nieco. Najlepsie by bolo ich robit tuto reklamu na instagrame a oznacovat ich.
@riana2015 pred Vianocami spustili sutaz a dalo sa komentovat, tak som rychlo svoju negativnu skusenost napisala pod vela ich prispevkov. Hned ked to zistili mi volali a komentare opat vypli. Ja som seriozne volala kazde dve minúty na ig, kedze telefónne cislo nefunguje. Treba to riesit, ktocie kolko ludi nema ani svoje peniaze, ani supravu 🤦♀️
Ahojte ženy aj ja čakám a nič... taktiež som objednala ze posledný kus na sklade ihneď k odberu ešte pred Vianocami a ešte aj pre manžela ze usiju a vôbec nereagujú

@lenka306 žiaľ, úplne rovnaká skúsenosť. Objednávala som na konci septembra a doteraz mi neprišla. Komunikácia minimálna.