2,5 mesačná mačka sama v záhrade
Aky mate nazor ked niekto necha cez vikend dve noci 2,5mesacnu macku s tym ze jej zabezpeci vodu a zradlo,plis ma svoj domcek kde je naucena chodit jest.Macka je zahradna,nie bytova
Povazujete to za turanie zvierata takto nechat macku dva dni samu??
@ktochytavzite Ale ono, mne svokor napr. vravel ze take male maciatka moze schmatnut aj dravy vtak. Ked su tak volne na dvore na otvorenom priestrantstve. Tu ponad nas lieta nejaky orol neviem aky a ze aj on vie tak necakane zobrat take maca. Ze susedovi tak vzal. Ale asi to nie je az take pravdepodobne. A tak...ako pisete...nebudete macku davat na spagat, to je jasne, a zas zatvorena nonstop niekde cele dni...to je este vacsie tyranie podla mna.
@ktochytavzite mna picne😃ludom pekne sibe...keby si to napisala o stenati tak chapem rozhorcenie susedy , ale macka? Macka je najsamostatnejsie domace zviera co poznam 🙄a ze dva dni ...no tragedia ...🤦♀️
@silvike no my ju na noc este zatvarame v tom domceku pre macky,kebyze nie mozno by usla tiez.
@ktochytavzite hej, to je rozumne

@ktochytavzite uuuuplne v poriadku je to. Normalne ste ju, ako macicku na dvore zabezpecili. Suseda maximalne prehana. Ja by som sa ale skor obavala ze ked nie je nie
kto den dva tri doma, tak macka ujde. Nam tak pomizlo uz plno maciek, vobec sa u nas nejako dlhsie neudrzia, tiez maju vsetko zabezpecene, hmm smoka :/ Ale Vy vycitky vobec nemajte. Uplne so zdravym rozumom a v zdravej miere ste to poriesili.